كتاب «مقدمهاي بر جامعهشناسي امنيت» دانش نظري و عملي امنيت اجتماعي را بسط داده است و ميتواند اثري ارزشمند براي محققان حوزه امنيت و جامعه بهشمار آيد.-
وي افزود: اين گروه با احساس مسووليت در قبال موضوع مهم امنيت اجتماعي تلاش کرده است تا به سهم خود، دانش امنيت اجتماعي را بسط دهد. اين کتاب و مجموعه آثار این گروه حاصل اجرای «طرح جامع مطالعات امنیت اجتماعی» است.
مينايي ادامه داد: اين كتاب ترجمهاي است از كتابي با عنوان «امنيت، هويت و منافع، جامعهشناسي روابط بينالملل»، نوشته بيل مك سوييني كه توسط دكتر محمد علي قاسمي و محمدرضا آهني از مترجمان گروه پژوهشي جامعه و امنيت، ترجمه شده است.
وي گفت: كتاب «مقدمهاي بر جامعهشناسي امنيت» توسط دكتر اصغر افتخاري ويرايش و بازبيني شده و وي مقدمهاي درباره جامعهشناسي امنيت با عنوان «جامعهشناسي امنيت، رويكردي جامع» بر آن افزوده است.
مينايي افزود: اين اثر از جمله آثاري است كه در حوزه امنيت پژوهي با رويكرد اجتماعي نوشته شده است. در اين اثر مفهوم امنيت اجتماعي، از جهت نظري - مفهومي و كاربردي مورد توجه قرار گرفته است.
اين كتاب داراي 3 بخش و 11 فصل است. «رويكردهاي عينگرا به امنيت بينالملل»، «نظريهپردازي درباره امنيت: چرخش به سوي جامعهشناسي» و «امنيت در عمل» عناوين بخشهاي اين كتابند.
كتاب «مقدمهاي بر جامعهشناسي امنيت» با شمارگان 1000 نسخه و بهاي 7 هزار تومان توسط پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي منتشر شده است.
نظر شما