رییس اداره فرهنگی ـ سیاسی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش تصمیم دارد برای سال تحصیلی آینده با هدف ارتقای سرانه کتاب و مطالعه دانشآموزان، کانونهای مطالعاتی دانشآموزی در سطح کشور راهاندازی کند.-
وی ادامه داد: تعداد کل کتابخانههای آموزشگاهی و کلاسی سراسر کشور به ترتیب 37 هزار و 347 باب و 58 هزار و 119 باب است که 64 میلیون و 777 هزار و 763 جلد کتاب را در خود جای دادهاند.
رییس اداره فرهنگی ـ سیاسی وزارت آموزش و پرورش افزود: استان تهران با چهارهزار و 389 باب کتابخانه و 11 میلیون و 635 هزار و 12 جلد کتاب، بالاترین آمار از میان تعداد کتابخانهها و کتاب استانهای سراسر کشور را به خود اختصاص داده است.
رستمی درباره کانونهای مطالعاتی دانشآموزی سراسر کشور عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش با هدف راهاندازی این کانونها در استانهای سراسر کشور، بخشنامه تشکیل 32 کارگروه تخصصی «تدوین سیر مطالعاتی» را در شهریورماه در اختیار ادارات آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور قرار میدهد.
وی در ادامه سخنانش گفت: شناسایی نیازهای مطالعاتی دانشآموزان هر استان و تدوین سیر مطالعاتی برای آنها با محوریت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نیازهای فرهنگی و بومی هر استان از جمله وظایف کارگروه تخصصی «تدوین سیر مطالعاتی» به شمار میروند.
رییس اداره فرهنگی ـ سیاسی وزارت آموزش و پرورش افزود: کارشناسان حوزه کتاب وزارت آموزش و پرورش پس از احصای نتایج مربوط به نیازسنجی این کارگروهها، کتابهایی را تدوین و آنها را در اختیار ادارات آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور قرار میدهد.
رستمی در پایان با بیان اینکه «وزارت آموزش و پرورش اعتباری بیش از 28 میلیارد و 600 میلیون تومان برای راهاندازی کانونهای مطالعاتی دانشآموزی در سطح کشور پیشبینی کرده است» گفت: آماری که وزارتخانه از تعداد کل کتابخانههای سراسر کشور و کتابهای موجود در آنها استخراج کرده است، نشاندهنده وضع مطلوب کشور در حوزه سرانه کتاب است اما آنچه که این وزارتخانه به عنوان هدف اصلی دنبال میکند، افزایش سرانه مطالعه دانشآموزان است که به این دلیل، کانونهای مذکور را در سال تحصیلی آینده راهاندازی خواهد کرد.
نظر شما