به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، دکتر قارونی درباره انگیزه خود برای نگارش این کتاب گفت: سالها در فکر تهیه این مجموعه بوديم، زیرا همواره نیاز مبرم به وجود چنین اطلسی احساس میشد و این در حالی است که از نظر تالیفات پزشکی کمبودهای احساس میشود. ضمن اینکه در حین تدریس بارها به این نکته برخوردم که دانشجویان ما با وجود مطالعه فراوان در درس الکتروکاردیوگرافی، هنوز به طور کاربردی بر مسایل مسلط نیستند و نتوانستهاند در دوران تحصیل تجربه کافی را به دست بیاوردند.
این استاد دانشگاه افزود: این مجموعه حاصل تجربه من در سالهای متمادی است و بر همین اساس نکات بسیاری را در کتاب گنجاندهام از این جهت که برخی از نوارهای قلب ارایه شده در این کتاب، اختلالاتی را نشان میدهند که در لحظه حساسی فقط یک بار و در یک بیمار ایجاد شده و در همان لحظه به خصوص ثبت شده است.
وی ویژگی قابلتوجه این کتاب را متعلق بودن آن به بیماران ایرانی دانست و اظهار کرد: این کتاب بزرگترین و جامعترین اطلس در این حوزه است که 30 سال از زمان نخستین انتشار آن میگذرد و هفت بار بازنگری و کاملتر شده است.
دکتر قارونی مخاطبان این کتاب را طیف وسیعی از مخاطبان چون متخصصان و دانشپژوهان و دانشجویان حوزههای مختلف پزشکی، پزشکان عمومی و پرستاران بخش قلب (CCU) دانست و ادامه داد: این کتاب شامل نوار قلب بیمارانی است که در طول 30 سال گذشته در بیمارستان امیر اعلم بستری شدهاند.
این متخصص و استاد دانشگاه تهران، کاربردی و عملی بودن این کتاب را یکی دیگر از ویژگیهای آن عنوان كرد.
دکتر قارونی افزود: از ویژگیهای دیگر این است که در کتاب نوار قلب بیمارانی نادر موجود است که در تشخیص به همکاران پزشک کمک میکند تا متناسب با اطلاعات روز پزشکی و مراجعه بیماران به مداوای بیماران بپردازند.
به گفته قارونی این کتاب هر چهار سال یک بار ویرایش و بازچاپ میشود.
ویرایش هفتم کتاب «اطلس الکترو کاردیوگرافی» اثر منوچهر قارونی با همکاری علی قارونی، حسام قارونی، پریوش ابراهیمی، شیرین ناظوری، مریم امینی و ناهید همتیار منتشر شده است.
این کتاب در 672 صفحه که با شمارگان نسخه هزار و 100 نسخه و به بهای 22 هزار تومان از سوی نشر ارجمند به چاپ رسیده است.
یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۰
نظر شما