مریدی به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: از آبان سال گذشته (1390) پژوهشی را با عنوان «آسیبشناسی آموزش همگانی هنر در ایران»، به سفارش پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کردم.
وی افزود: در این پژوهش تفاوت شاخههای مختلف آموزش هنر در ایران یعنی شاخه آموزش همگانی هنر، شاخه آموزش عمومی یا مدرسهای، شاخه آموزش آکادمیک و دانشگاهی و شاخه آموزش تخصصی، مشخص میشود.
این مدرس دانشگاه در ادامه گفت: مهمترین مساله پیگیری شده در این پژوهش تبیین نظری آموزش هنر فراغتی یا مسایل آموزش هنر به آماتورها است. آماتورها کسانی هستند که هنر را به صورت تفننی پیگیری میکنند و ماهیت آموزش هنر به این طیف با دیگر گروهها تفاوت دارد.
مریدی در پایان گفت: این پژوهش از آبان 1390 آغاز و چندی پیش یعنی بهمن 1391 به پایان رسید. در نشست روز سهشنبه من یافتههای این پژوهش را در قالب سخنرانی اعلام میکنم. این پژوهش نیز در ابتدای سال آینده 1392، از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر خواهد شد.
نشست «آسيبشناسی آموزش همگانی هنر در ايران» با سخنرانی محمدرضا مریدی، سهشنبه 17 بهمن از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به نشانی تهران، خيابان وليعصر(عج) پایينتر از ميدان وليعصر (عج) خيابان دمشق، شماره 9، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود.
مریدی دکترای جامعهشناسی دارد و در دانشگاه هنر و دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز مشغول به تدریس است.
پایاننامه مقطع دکترای مریدی «سازمان اجتماعی هنر در ایران» نام داشت.
پیشتر با تالیف و پژوهش محمد رضا مریدی کتاب «کار هنر: بررسی جامعهشناسی عناصر ساختاری سيستم هنر» در سال 1388 از سوی شرکت انتشارات بهنشر وارد کتابفروشیها شد.
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۶
نظر شما