یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۶
«سرمایه‌داری فردا، ثروت خیالی یا ثروت واقعی» از راه می‌رسد

انتشارات پژواک کتابی با عنوان «سرمایه‌داری فردا، ثروت خیالی یا ثروت واقعی» در دست انتشار دارد که نویسنده آن اعتقاد دارد بورس‌بازی دلیل اصلی بحران نظام سرمایه‌داری است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، «سرمایه‌داری فردا ثروت خیالی یا ثروت واقعی» عنوان کتابی نوشته دیوید کورتن با ترجمه کامران سپهری است.
 
مدیر اجرایی انتشارات پژواک در گفت‌وگو با ایبنا درباره این اثر توضیح داد: نویسنده این کتاب به عنوان نظریه‌پرداز نظام سرمایه‌داری معتقد است بحران‌های این نظام ناشی از بورس‌بازی است، زیرا سیطره بورس‌بازی سبب می‌شود نظام اقتصادی سرمایه‌داری منجر به تولید نشود.

محمود محمدی افزود: به زعم کورتن، در نظام سرمایه‌داری بیشتر از طریق بورس و سفته‌بازی کسب درآمد می‌شود و به ‌همین دلیل این نظام بسیار ضربه‌پذیر است. در این نوع درآمدزایی عده کمی سود می‌برند و تاوان این سود را سایرین می‌پردازند. به همین ترتیب تعداد کمی از کشورها بهره‌مند و تعداد زیادی متضرر می‌شوند.

وی ادامه داد: نویسنده این اثر پیشنهاد می‌کند نهادهای پولی و بورس برچیده شوند و هزینه آن‌ها صرف صنعت و تولید شود. این شیوه که از پول، پول دربیاورند از میان برود و تولیدات منطقه‌ای جای آن را بگیرد. تولیدات منطقه‌ای یعنی هر منطقه تولیداتی را داشته باشد و بهترین حالت این است که این تولیدات نیاز آن منطقه را نیز برطرف کنند تا نیازی به نهادهای چندملیتی نباشد.

محمدی یادآوری کرد: کورتن در واقع به اصل اول سرمایه‌داری باز می‌گردد؛ پیش از آن‌که نهادهای بزرگ پولی که با ربا و بهره و کلک‌های بورسی پول به جیب می‌زنند پا بگیرند. 

کتاب «سرمایه‌داری فردا، ثروت خیالی یا ثروت واقعی» هفته آینده وارد بازار نشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها