کتاب آشپزی نوشته عمر آکور که موفق شد تا یک جایزه معتبر در حوزه کتابهای آشپزی را دریافت کند، به کتابی پرفروش در زمینه آشپزی بدل شده است.-
ماه پیش محمد عمر آکور با کتاب غذاهای سلجوقیاش عنوان بهترین کتاب آشپزی تاریخی را میان جوایز کتاب آشپزی گورماند از آن خود کرد. این کتاب موفق شد رقبای خود را که کتابهای آشپزی از آمریکا، فرانسه، مکزیک و اسپانیا بود پشت سر بگذارد.
کتاب «دستور غذاهای سلجوقی» با ارایه 80 نوع دستور آشپزی مخاطب خود را به سفری کوتاه در دوره سلجوقی میبرد. در این کتاب پنج دستور سوپ، 16 پیش غذا، 25 غذای جشن و 16 دسر و آشامیدنی از این دوره ارایه شده و توضیحات کوتاه تاریخی درباره این غذاها نیز بیان شده است.
نظر شما