احمد علمشاهی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: پیش از این نیز اعلام شده بود که متولی برپایی این موزه وزارت ارشاد نیست و مجموعههای دیگر میتوانند این وظیفه را به عهده گیرند.
وی ادامه داد: در طول سالهای گذشته کتابخانه مجلس با راهاندازی موزهای متشکل از دستگاههای قدیمی چاپخانه مجلس فعالیت خود را به تنهایی آغاز کرد.
علمشاهی با بیان اینکه وزارت ارشاد نیز از آن موزه حمایت کرده است، گفت: در آن زمان تعدادی از دستگاههای قدیمی چاپخانهها را که در انبار وزارت ارشاد بود به همراه اعتبارات ویژهای به این کتابخانه اهدا کردیم.
وی اظهار کرد: اکنون با تغییر مدیریت کتابخانه مجلس، تغییراتی نیز در مکان برگزاری موزه ایجاد شده که گویا قرار است با همکاری کتابخانه ملی مکان مناسبی برای آن در نظر گرفته شود.
مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا اعتباری برای این موزه از سوی ارشاد در نظر گرفته شده است، توضیح داد: در سالهای قبل اعتباراتی برای این موزه از سوی ارشاد در نظر گرفته میشد اما چون بودجه امسال هنوز تعیین نشده، نمیتوانیم نظری در این زمینه بدهیم.
علمشاهی افزود: در تلاشیم طی سالهای اخیر تصدیگری خود را در حوزههای مختلف به حداقل برسانیم و موزه چاپ نیز یکی از اولویتهای این موضوع است.
به گزارش ایبنا، با امضای تفاهمنامهای میان کتابخانه ملی ایران و کتابخانه مجلس شورای اسلامی گسترش و حمایت از موزه «تاریخ چاپ» به کتابخانه ملی واگذار شده است.
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵
نظر شما