سه‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶
توجه رهبر انقلاب به نویسندگان انقلاب باعث ثابت قدمی آنان می‌شود

مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان‌های حوزه هنری درباره دیدار دست اندركاران دفاتر ادبیات و هنر مقاومت و ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری با مقام معظم رهبری گفت: توجه رهبر به حوزه ادبیات انقلاب و دفاع‌مقدس در ثابت قدمی افرادی که در این حوزه کار می‌کنند تاثیر‌گذار است.-

حسین نصرالله‌زنجانی، مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان‌های حوزه هنری در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره تاثیر دیدار دست اندركاران دفاتر ادبیات و هنر مقاومت و ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری با مقام معظم رهبری بر مقوله کتاب و ادبیات انقلاب اظهار کرد: جریان انقلاب و دفاع‌مقدس به عنوان جریانی فکری و فرهنگی شناخته می‌شود و روحیه شهادت‌طلبی، ایثار و فداکاری در ملت ایران از همان جریان فکری ریشه می‌گیرد.

وی ادامه داد: کسانی که وارد حوزه تاریخ‌نگاری انقلاب و دفاع‌مقدس شده‌اند افرادی هستند که به نوعی در این دو حماسه نقش داشته‌اند یا دغدغه فکری و علاقه شخصی آن‌ها باعث شده است تا به سمت تدوین کتاب‌های تاریخ‌شفاهی حرکت کنند و این حرکت را با اصول تاریخ‌نگاری پیش ببرند.

زنجانی گفت: مقام معظم رهبری پیش از‌ آن که شخصیت سیاسی باشد، شخصیتی فرهنگی و صاحب‌نظر در حوزه کتاب و دارای نگاهی‌ بدیع‌اند. ایشان در این دیدار علاوه بر ‌آن‌که دغدغه‌های خود در حوزه ادبیات انقلاب و دفاع‌مقدس را برای ما بازگو کردند فرمودند که از نظرات و تک تک جملات افراد حاضر در این دیدار بهره می‌برند.

وی افزود: ایشان صاحب جایگاهی معنوی و سیاسی در کشورند. توجه رهبر به حوزه ادبیات انقلاب و دفاع‌مقدس در ثابت قدمی افرادی که در این حوزه کار می‌کنند تاثیر‌گذار است. نگاه ایشان باعث ترویج ادبیات انقلاب و دفاع‌مقدس در جامعه و همچنین توجه علاقه‌مندان به تاریخ معاصر خواهد شد.

زنجانی درباره برنامه‌های دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان‌ها پس از تاکیدات مقام معظم رهبری گفت: مساله مهمی که مقام معظم رهبری در بخش استان‌ها بر آن تاکید داشتند شکسته شده فضای تمرکز نگارش و ثبت خاطرات از تهران و توجه به شهرستان‌ها بود تا خاطرات افرادی که در گوشه و کنار این کشور هستند جمع‌آوری شود.

وی افزود: نکته دیگر در اولویت قرار دادن جمع‌آوری خاطرات راویان بود. تاکید ایشان در این زمینه کارشناسی و حساب شده بود زیرا ذائقه جامعه امروز از مطالعات ادبی به سمت خاطره سوق پیدا کرده است. ایشان در حوزه نشر نظرات بسیاری داشتند و معتقد به ایجاد قرارگاهی برای نشر دفاع‌مقدس و انجام یک برنامه‌ریزی با ساز و کار مناسب بودند. این دیدگاه‌ها در برنامه‌ریزی‌های ما هم موثر است.

زنجانی ادامه داد: در امور استان‌های حوزه هنری، عمده برنامه‌‌های دفتر در زمینه جمع‌آوری خاطرات فعالان انقلاب و دفاع‌مقدس و آموزش افراد علاقه‌مند به تاریخ شفاهی است. دفتر امور استان‌ها تاکنون 150 موضوع را در کل کشور شناسایی و تالیف کرده است که 38 اثر آن آماده چاپ‌ است و امیدواریم با برطرف شدن مشکلات حوزه نشر منتشر شود.

وی در پایان گفت: در دیدار دست اندركاران دفاتر ادبیات و هنر مقاومت و ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری، آنچه برایم زیبا بود آن بود که رهبر انقلاب از حضور این جمع خوشحالند و با وجود تمام دغدغه‌ها فراغتی ایجاد شد تا با افرادی از جنس فرهنگ ‌انقلاب بنشینند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دوشنبه 23 اردیبهشت 92 در دیدار دست اندركاران دفاتر ادبیات و هنر مقاومت و ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری، ایجاد یك حركت عظیم، الهام بخش و برانگیزاننده در زمینه ادبیات مقاومت و انقلاب اسلامی و همچنین جلوگیری از به ثمر نشستن خواست برخی جریان‌های معاند انقلاب اسلامی در جهت انزوای مفاهیم و حقایق انقلاب اسلامی را دو ویژگی مهم و شاخص در فعالیت‌های حوزه هنری خواندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط