داود کیانی، دکترای روابط بینالملل که تدوین این اثر را بر عهده داشته است در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: این اثر پژوهشی به این مقوله میپردازد که چه ابزارها و امکاناتی در حوزه فرهنگ برای جامه عمل پوشاندن به اهداف سند چشمانداز ضروریاند.
وی با اشاره به تکثر ابزارهای حوزه دیپلماسی، گفت: در چنین شرایطی ابزارهای نرم و فرهنگی اهمیت بیشتری در تعاملات جهانی مییابند، این طرح را با همکاری سه تن دیگر از محققان در راستای شناسایی این ابزارها و امکانات به انجام رساندیم.
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی درباره اهمیت و کاربردهای برگزاری جلسه نقد و بررسی یک اثر پژوهشی پیش از انتشار آن در قالب کتاب گفت: آسیبشناسی طرح و محتوای اثر را مهمترین دستاورد چنین جلساتی میدانم، چرا که حاضران و پژوهشگران این نشستها میتوانند نکات انتقادی و تکمیلی خود را پیش از انتشار کتاب بیان کنند تا این نوشتار قبل از نشر بخشی از مشکلات خود را برطرف سازد.
تحلیلگر مسایل و مطالعات اروپا درباره محتوای کتاب گفت: متن کتاب «ديپلماسي فرهنگي در تحقق سندچشم انداز 1404» در چهار بخش و هشت فصل تنظیم شده است. «کلیات و مبانی نظری»، «دیپلماسی فرهنگی و تعاملات بینالمللی»، «تحلیل سند چشمانداز و جایگاه دیپلماسی فرهنگی در تحقق این سند» و «جمعبندی و ارایه مدل عملیاتی دیپلماسی فرهنگی ایران» فصول این کتاب را شکل میدهند.
دکتر داوود کیانی، مجري طرح «ديپلماسي فرهنگي در تحقق سندچشم انداز 1404» و دکتر محمدرضا دهشیری، ناظر این طرح در جلسه نقد و بررسی آن حضور دارند و سخنرانی خواهند کرد.
این طرح پژوهشی به همت پژوهشکده ارتباطات فرهنگي بين الملل این پژوهشگاه تدوین شده است.
اين نشست توسط گروه مطالعات روابط فرهنگي بينالملل پژوهشکده ارتباطات فرهنگي بينالملل پژوهشگاه دوشنبه 20 خرداد از ساعت 14 تا 16 به نشاني تهران، خيابان وليعصر(عج) پایينتر از ميدان وليعصر(عج) خيابان دمشق، شماره 9 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار ميشود.
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۳
نظر شما