محبوبه غفوری، مسوول کتابخانه و مرکز اطلاعرسانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ضمن اعلام این خبر بیان کرد: مدت کمی از آغاز طرح دیجیتالسازی آثار لاتین این کتابخانه میگذرد، تاکنون 500 رکورد به ثبت رسیده است.
وی افزود: با تداوم این جریان پیشبینی میشود تا یک سال آینده علاوه بر کتابهای لاتین این کتابخانه، نسخه دیجیتالی کتابهای دیگر نیز به این مجموعه افزوده و حجم این آثار به پنج هزار رکورد افزایش یابد.
غفوری با اشاره به اینکه این کتابخانه از سال 74 کار خود را آغاز کرد، گفت: این مرکز بیش از شش هزار و 500 کتاب فارسی، افزون بر دو هزار و 500 کتاب لاتین، بیش از سه هزار و 500 نسخه طرح پژوهشی و حدود 600 نسخه لوح فشرده دارد.
مسوول کتابخانه و مرکز اطلاعرسانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درباره اعضای کتابخانه عنوان کرد: حدد 500 نفر از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاهها و دانشجویان رشتههای تحصیلی مربوط با فرهنگ، هنر و ارتباطات در این کتابخانه عضو هستند.
وی با اشاره به اینکه کوچکترین عضو 18 سال و مسنترین فرد 63 سال دارند، گفت: برای اعضا هیچ حق عضویتی در نظر گرفته نشده و آنها تنها با ارایه کارت شناسایی معتبر میتوانند کتابهای مورد نیاز خود را امانت بگیرند.
این کتابخانه مجهز به چهار دستگاه رایانه است که تنها یکی از آنها به سیستم اینترنت اتصال دارد و سایر آنها به سیستم داخلی و نرمافزار جستوجوی کتابخانه متصل هستند.
شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲
نظر شما