دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۸
کتاب‌های علمی که مطالعه آن‌ها را نباید از دست داد

سایت «نیوساینتیست» فهرستی از بهترین کتاب‌های علمی تهیه کرده و خواندن آن‌ها را به خوانندگان خود توصیه کرده است. خواندن این کتاب‌ها قطعا خالی از لطف نخواهد بود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران ( ایبنا)، سایت نیوساینتیست به عنوان یکی از پایگاه‌های معتبر علمی دنیا چندی پیش فهرستی از کتاب‌های علمی را به عنوان شاخص‌ترین کتاب‌های علمی جهان معرفی کرده بود. فهرست این کتاب‌ها با معرفی اجمالی آن‌ها به شرح زیر است:

بازماندگان؛ نوشته ریچارد فورتی
ریچارد فورتی دیرین‌شناسی بازنشسته است و در این کتاب خواننده را با خود به اعماق زمان می‌برد، گونه‌های جانوری را تعقیب می‌کند که از انقراض سرباز می‌زنند و با الهام از یک دوره شغلی پربار، داستان‌های مسحورکننده‌ای را تعریف می‌کند.

4 درصد جهان؛ نوشته ریچارد پانک
در این کتاب پژوهشی معصومانه، ریچارد پانک به کاوش در این خصوص می‌پردازد که چرا ما هنوز طبیعت ماده تاریک و انرژی تاریک را نمی‌شناسیم، اگرچه آنها 96 درصد جهان ما را تشکیل داده‌اند.

دایره‌المعارف دانش؛ نوشته وودن بوکز
این مجموعه شش جلدی با طراحی برازنده، کاریکاتورهای آموزنده و توضیحات عالی را ترکیب کرده است تا دانش و ریاضیات را توضیح دهد.

تکامل؛ نوشته جی هوسلر
این کتاب، کتاب مصور باشکوهی است که داستان تکامل گونه‌های مختلف موجودات زنده بر روی زمین را از زبان بیگانگان اهل سیاره گلارگال بازگو می‌کند.

چطور هیپی‌ها فیزیک را نجات دادند؛ نوشته دیوید کیسر
این کتاب ماجراهای گروه Fundamental Fysiks است، جمعی دوستانه از فیزیک‌دانان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی که مرزهای علوم تجربی را از دهه 1970 گسترش داده‌اند.

کوبیدن در آسمان؛ نوشته لیزا رندال
این راهنمای خودمانی، کارهای سخت و پیچیده‌ای را که در خط مقدم فیزیک ذرات انجام شده است آشکار می‌کند و آن‌ها را توضیح می‌دهد. تاثیر این کتاب مثل این است که به پشت پرده‌های شهر اوز رفته باشید و جادوگر شهر، یک تور آشنایی کامل برای شما گذاشته باشد.

ضربان قلب خورشید؛ نوشته باب برمن
باب برمن، اخترشناس و داستان‌گویی حرفه‌ای است. وی در این کتاب داستان خورشید را با مهارت خارق‌العاده‌ای تعریف می‌کند و سپس شما را رها می‌کند تا خودتان به تماشای شفق قطبی بنشینید.

مبانی تغییرات آب‌وهوای جهانی؛ نوشته اورین اچ. پیلکی و کیث سی. پیکلی
در این کتاب که در خصوص مبانی تغییرات آب‌وهوایی است با تصویرسازی‌های باشکوهی که از عکس‌های هوایی و ماهواره‌ای الهام گرفته، این فاجعه جهانی را به شکلی هنری به تصویر می‌کشد.

واقعیت پنهان؛ نوشته برایان گرین
برایان گرین یک فیزیک‌دان نظری است و در این کتاب، ایده‌های انتزاعی درباره دنیاهای موازی را به شیوه‌ای سرگرم‌کننده و قابل فهم توضیح می‌دهد.

کتاب فیزیک؛ کلیفورد پیک‌اوور

این کتاب مصور پر زرق و برق با رعایت تسلسل تاریخی، مهم‌ترین لحظات تاریخ فیزیک را از مه‌بانگ تا مه‌چاک (Big Rip) که یک سناریوی محتمل برای پایان جهان است بازگو می‌کند.

ماوراءالطبیعه؛ نوشته ریچارد وایزمن
ریچارد وایزمن که یک روان‌شناس است، در این کتاب با لحنی شوخ و بذله‌گو تشریح می‌کند که چرا آنچه حوادث ماوراء طبیعی نامیده می‌شود، شگفت‌آوری کمتری در مقایسه با کارکرد درونی پیچیده مغز ما دارد.

اینجا روی زمین؛ نوشته تیم فلانری
این کتاب که بخشی از آن تفسیر ترسناکی از نحوه‌ای است که ما چیزها را تخریب می‌کنیم و بخش دیگر آن با نگاهی خوش‌بینانه بیان می‌کند که ما چطور می‌توانیم آن آسیب را ترمیم کنیم کاوشی شگرف از ابر ارگانیسم پیچیده‌ای است که انسان نامیده می‌شود.

علم پرواز؛ نوشته برایان کلگ
هر چیزی که شما تاکنون می‌خواستید درباره دانش پرواز بدانید در این کتاب وجود دارد: از مزه وحشتناک چای ولرم هواپیما گرفته تا این‌که انسان چگونه در یک استوانه آلومینیومی تحت فشار، نیروی جاذبه را به مبارزه می‌طلبد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها