فاطمه راكعي، شاعر و عضو انجمن شاعران گفت: نخستين خواسته اهالي شعر و ادب انتخاب افراد مطلع و اهل درد در زمينههاي مختلف هنر، شعر و ادب براي انتصاب مديريتهاي فرهنگي است.-
راكعي با بيان اينكه نخستين خواسته اهالي شعر و ادب انتخاب افراد مطلع، خبره و ترجيحا از خود اهالي مطبوعات و آگاه در زمينههاي مختلف هنر، شعر و ادب براي انتصاب به مديريتهاي فرهنگي است، ادامه داد: به نظر من، يكي از مسايلي كه بايد به صورت جدي در حوزه شعر به آن انديشيده شود، سر و سامان دادن و با برنامه عمل كردن است. قطعا با روي كار آمدن مسوولان اهل درد و كساني كه آگاه به وضعيت قلم، فرهنگ و هنر در معاونتها و مديريتهاي مختلف هستند و خلاءها و مشكلات را ميشناسند، موفقیت حاصل خواهد شد. البته افرادي كه براي خدمت به اين حوزه وارد ميشوند بايد با همفكري و ياري اهالي اين حوزه عمل كنند.
راكعي با بيان اينكه نهادهايي از جمله انجمن شاعران از سالها پيش اين فعاليتها را شروع كرده است، افزود: ما در انجمن شاعران سعي داريم تا با شناساندن شعرمان به صورت علمي، آن را به جهان معرفي كنيم. انجمن شاعران كتاب «گفتوگوي شعر معاصر ايران و جهان» را از طريق انتشارات انجمن شاعران شروع كرده و در حال حاضر اين كتاب به 12 زبان زنده دنيا، ترجمه شده است. كتاب «شعر معاصر ايران» نيز مجموعهاي از اشعار را با گزينش اين انجمن و عزيزاني مثل قيصر امينپور، سيدحسن حسيني، مشفق كاشاني و ساعد باقري انجام داده است.
وي ادامه داد: از سوی ديگر مجموعه «شعر جهان» در هشت جلد كتاب چاپ شده و تعداد ديگري نيز در حال انتشارند. اين كتاب با مقدمههاي علمي، معرفي شعر و جريانهاي 100 سال اخير دنيا، به ايران معرفي ميشود كه به نظر من يك گنجينه است و با مديريت ساعد باقري تدوین شده است.
اين شاعر اظهار كرد: درستخواني شعر كلاسيك توسط بزرگان، محققان، شعر شناسان و شاعران برجسته با كمك خانه هنرمندان ايران به صورت يك كار مشترك به بازار عرضه ميشود. اميدوارم صاحبان هنرهاي مختلف و شعر و ادب احساس همدلي با متوليان و مسوولان را پيدا كنند.
نظر شما