محمدی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این مطلب اظهار کرد: درخواست 200 کتاب از طریق طرح کتاب من که ماهیانه ازطرف اعضای این کتابخانه سفارش داده میشود و همچنین 100 کتاب از طریق سامانه سامک (درخواست کتاب ازسوی کتابداران)،که هنوز به طور رسمی در استان زنجان فعال نشده است اما به طور شفاهی به نهاد اعلام میشود، نشاندهنده استقبال از کتاب از سوی مخاطبان و توجه به تامین منابع به روز توسط کتابداران در این کتابخانه است.
مسوول کتابخانه علامه طباطبایی شهرستان ابهر افزود: برای دسترسی به کتابهای جدید و به روز مخاطبان، این کتابخانه به همت متخصصان حوزههای مختلف، کتابهای مورد نیاز مراجعان را فراهم میکند.
وی افزود: طرح هزار کتاب برتر نهاد کتابخانههای عمومی کشور با وجود کارگروههای تخصصی میتواند آثار برتر هر حوزه را به مخاطبان معرفی کند. استفاده از این روش به مطالعه مفید و هدفمند مخاطبان کمک خواهد کرد.
محمدی با اشاره به اینکه کتابخانه علامه طباطبایی شهرستان ابهر بالاترین میزان امانت، مراجعهکننده و عضویت را در استان زنجان دارد، گفت: این کتابخانه سه هزار و 150 نفر عضو دارد. چهار هزار و 500 نسخه کتاب در ماه امانت میدهد و 300 نفر ماهیانه به این مرکز مراجعه میکنند. این کتابخانه 30 هزار جلد کتاب دارد.
وی با تاکید بر اینکه کتابداران باید در حوزه کتاب و کتابخوانی تسلط و مطالعه داشته باشند، گفت: ثبت 15 مقاله علمی و ترویجی، 12 مقاله علمی و پژوهشی و همچنین دو مقاله با رویکرد خبری از جمله فعالیتهایم در حوزه تخصصی کتاب و کتابخوانی بود که با هدف ترویج علم کتابداری تحریر شده بود.
محمدی با اشاره به انتخاب خود به عنوان پژوهشگر برتر استانی در حوزه کتابداری گفت: همزمان با هفته پژوهش از پژوهشگران حوزههای مختلف این استان تجلیل شد که در میان آنها اینجانب به عنوان پژوهشگر برتر حوزه کتاب و کتابخوانی در استان انتخاب شدم. مسوول کتابخانه علامه طباطبایی با بیان اینکه نگارش کتاب «فرهنگ مطالعه مفید» را اکنون به اتمام رسانده است، اظهار کرد: نگارش این کتاب دو سال طول کشید و محور اصلی آن پرداختن به روشهای مطالعه و یادگیری مناسب و کیفی بود، زیرا بسیاری از کتابهای نوشته شده در این حوزه دارای نکات مهم و کلیدی درباره مهارتهای خواندن نیستند.
محمدی گفت: ارایه روشهای مطالعه جدید، نوع خواندن و پرداختن به روشهای یادگیری در شبهای امتحان از مباحث مورد تاکید این کتاب است. مطالعه در کتابخانهها یکی دیگر ازمباحث این کتاب است که اشاره میکند هر کتابی ارزش خواندن ندارد زیرا با توجه به وضعیت نشر و گرانی کتابها نمیتوان به تمام کتابهای یک حوزه دست پیدا کرد و بهترین روش گزینش آثار است.
چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴
نظر شما