یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
نگرش امام خمینی(ره) به «زهد و پارسایی»

«زهد و پارسایی» عنوان بیست و هفتمین جلد از مجموعه امام خمینی(ره) و مفاهیم اخلاقی به شمار می‌آید. مخاطب با مطالعه این اثر مکتوب تا اندازه زیادی با دیدگاه‌های امام(ره) درباره زهد و پارسایی آشنا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)،‌ زهد و پارسایی در شمار معروف‌ترین و کلیدی‌ترین واژه‌های دینی قرار دارد و در متون اسلامی و به ویژه سخنان معصومین(ع) به کار برده شده است.

محمدتقی خلجی، نویسنده کتاب زهد و پارسایی، در تلاش است تا دیدگاه‌های امام خمینی(ره) را درباره زهد و پارسایی به اختصار تشریح کند و آثار ماندگار چنین نگرشی را در حوزه مدیریت و مسوولیت و همچنین «پختگی انسان» بررسی کند. وی به این دلیل در پیشگفتارش به بیان هدفمندی آفرینش می‌پردازد و از آن به بعد، فصل‌های شش‌گانه کتابش را آغاز می‌کند.

«زهد و پارسایی در لغت و اصطلاح» عنوان فصل نخست است که در آن ابتدا زهد در لغت و سپس زهد در کلام عالمان اخلاق تعریف و حقیقت زهد در منابع دینی نیز بیان می‌شود.

در فصل دوم با عنوان «ریشه‌ها و مبانی زهد و پارسایی» نویسنده شش نوع شناخت با عنوان‌های «شناخت جهان»،«شناخت خدا»،«شناخت یقینی»،«شناخت معاد»،«شناخت دنیا و درک ناپایداری آن» و «شناخت نفس» را برای مخاطبانش به تفصیل بیان می‌کند.

پس از این‌که مراتب زهد در فصل چهارم کتاب بیان می‌شود، آثار زهد در حیات فردی و اجتماعی و الگوی متعالی زهد و پارسایی در دو بخش دیگر کتاب تشریح می‌شوند.

چاپ نخست کتاب «زهد و پارسایی» با شمارگان سه هزار نسخه، در 152 صفحه و به بهای 60 هزار ریال از سوی نشر عروج، وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط