وی درباره محتوای «نیروی هوایی ارتش در بیانات فرماندهی معظم کل قوا» توضیح داد: تمامی بیانات معظمٌله در 34 سال اخیر یعنی از زمانی که عضو شورای عالی دفاع بودهاند تا آخرین سخنرانی ایشان در مراسم تحلیف دانشجویان دانشگاه علوم هوایی شهید ستاری در سال 1392 را در این کتاب آوردهام.
نگارنده «نیروی هوایی ارتش در گذر تاریخ» درباره نحوه نگارش اثر در حال انتشار خود گفت: این کتاب را در سه مرحله نوشتهام. ابتدا به سخنرانیهای ایشان در 19 بهمن، روز نیروی هوایی در دیدار با کارکنان این نیرو و نیز مراسمی که ایشان در پایگاهها حضور یافتند پرداختهام. در مرحله دوم به صحبتهایی که ایشان در باره نیروی هوایی در مکانها و نهادهای مختلف خارج از نیروی هوایی چون نماز جمعه تهران، سفرهای استانی، نیروی دریایی، نیروی زمینی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حتی در سازمان ملل متحد داشتهاند پرداختهام.
سرهنگ بهنامگهر ادامه داد: در بخش دیگری از پژوهشهایم به بیاناتی از مقام معظم رهبری، چون صحبت درباره لزوم خودکفایی، آموزش و... پرداختهام که میتواند نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی را هم مورد توجه داشته باشد.
وی درباره ویژگی مهم اثرش توضیح داد: در «نیروی هوایی ارتش در بیانات فرماندهی معظم کل قوا» کلمات کلیدی را برجستهسازی کردهام تا مخاطبان بتوانند مشتاقانه مطالب کتاب را دنبال کنند. همچنین این کار باعث میشود که نکات با اهمیتتر کتاب بیشتر به چشم بیایند و مخاطب بتواند تنها با یک نگاه مفهوم کل متن را دریابد.
این نویسنده «نیروی هوایی ارتش در بیانات فرماندهی معظم کل قوا» را تهیه شده در سه فصل معرفی کرد و ادامه داد: بیانات مقام معظم رهبری در زمان نماینده شورای عالی دفاع، هشت سال جنگ تحمیلی و دوران ریاست جمهوری و فرماندهی کل قوا از سال 1368 تاکنون و فصل پایانی را به تصاویری از دیدار مقام معظم رهبری با تمامی فرماندهان نهاجا از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون را منتشر کردهام.
سرهنگ بهنامگهر در پاسخ به این سوال که مخاطبان این اثر چه گروهیاند؟ گفت: تمامی نیروها نیازمند بهرهمندی از فرمایشهای مقام معظم رهبری هستند. نیروی هوایی نیز از چنین امری مستثنی نیست. تمامی پژوهشگران، نویسندگان و کارکنان نیروی هوایی مخاطبان این اثر خواهند بود. برای سهولت دسترسی محققان به مطالب کتاب در پایان نمایهای آوردهام که کلمات کلیدی قابل بازیابی باشند.
وی درباره منابع کتاب «نیروی هوایی ارتش در بیانات فرماندهی معظم کل قوا» توضیح داد: منبع مهم من سایتهای www.leader.ir و www.khamenei.ir بودهاند. همچنین از کتاب «ارتش در نگاه رهبر» و تحقیق دانشگاهیم که درباره تبیین نقش مقام معظم رهبری در نیروی هوایی نوشته بودم نیز بهره بردهام.
نگارنده «نیروی هوایی ارتش در گذر تاریخ» در پایان با اشاره به اینکه «نیروی هوایی ارتش در بیانات فرماندهی معظم کل قوا» برای رونمایی در 19 بهمن 92، روز نیروی هوایی مراحل انتشار را سپری میکند، ابراز امیدواری کرد در دیدار امسال کارکنان نیروی هوایی با فرماندهی کل قوا این کتاب به ایشان هدیه شود.
یكی از گامهای بلندی كه در جریان انقلاب موجب ریشهكن ساختن حكومت پهلوی شد، حركت شجاعانه جمعی از کارکنان نیروی هوایی در 19 بهمن 1357 بود.
آنان یك هفته پس از ورود امام خميني(ره) به ایران در سال 1357 با حضور در اقامتگاه رهبر انقلاب اسلامی و ادای احترام به ايشان، سندی از افتخار، حماسه و رشادت به ثبت رساندند.
به همين مناسبت 19 بهمن هر سال، روز نيروی هوايی ارتش جمهوری اسلامی ايران نام گرفته است.
نظر شما