شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱
نمایشگاه کتاب دهلی با تمرکز بر ادبیات کودک شروع شد

ادبیات کودک در مرکز توجه نمایشگاه بین‌المللی کتاب دهلی نو که از امروز شروع به کار کرد، قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از هندوستان تایمز، نمایشگاه کتاب دهلی که از امروز شنبه 15 فوریه شروع به کار کرده امسال با حضور لهستان به عنوان کشور میهمان و با شرکت ناشرانی از 25 کشور جهان، با هدف تشویق به عادت کتابخوانی شروع به کار کرد.

پراناب مخرجی رییس این نمایشگاه گفت این رویداد فرهنگی 9 روزه با موضوع «کاتاساگارا: گرامیداشت ادبیات کودک» و با سازماندهی بنیاد کتاب ملی با همکاری سازمان حمایت تجارت هند در میدان پاراگاتی برگزار شده است.

وی گفت: خواندن و ادبیات برای کودکان، از مفاهیم مرکزی صنعت نشر در جهان امروز است و ما بخش ویژه‌ای را به گرامیداشت صدمین سال تولد شانکار پیلایی نویسنده و تصویرگر کتاب کودک اختصاص داده‌ایم.

راسکین باند نویسنده میهمان امسال این نمایشگاه است که انتظار می‌رود با شرکت در نشست‌ها، کارگاه‌ها و جلسات تعاملی، با دیگر نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک شرکت کند.

گلزار شاعر و ترانه‌سرا و عرفان خان بازیگر بالیوود دو چهره مشهوری هستند که امسال این نمایشگاه را حمایت می‌کنند. پیش از این فاروق شیخ بازیگر مشهور هندی که اخیرا درگذشت، چهره حامی این نمایشگاه بود.

در سالن لهستان نسخه‌های ترجمه شده از چهار کتاب هندی از جمله «شوپن کوچولو» به زبان لهستانی رونمایی می‌شود. برپایی نمایشگاهی درباره پیسارد کاپوچینسکی گزارشگر لهستانی که از تصویرگران بنام لهستانی است و نیز نمایشگاهی درباره کراکوف به عنوان شهر ادبیات یونسکو از دیگر برنامه‌های این سالن است.

مقامات لهستانی اعلام کردند به این نمایشگاه تنها به عنوان نمایشگاه کتاب نگاه نمی‌کنند بلکه آن را رویدادی تاریخی برای نزدیک شدن صنعت چاپ و نشر لهستان و هند می‌دانند.

گروهی متشکل از 25 تن از دست اندرکاران صنعت چاپ، نویسندگان، تصویرگران و ناشران لهستان در این رویداد شرکت کرده‌اند.

بخشی از این نمایشگاه که به عنوان «گوشه نویسندگان» نامیده شده، میزبان حضور بیش از 300 نویسنده خواهد بود. به گفته مدیر این دوره از نمایشگاه دهلی نو همه این تلاش‌ها برای ایجاد عادت کتابخوانی در مردم هند صورت می گیرد.

یک نمایشگاه ویژه با عنوان «قصه قصه‌ها» نیز درباره ادبیات کودک در زبان هندی در 6 بخش باعنوان «اسطوره ها، افسانه‌ها و فولکلورها»، «سنت قصه‌گویی در هند»، «حماسه‌ها و بازگویی کلاسیک‌ها برای کودکان»، «به سوی آزادی»، «قصه‌هایی برای یک ملت جدید» و «قصه‌های امروز» برپا می‌شود./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها