سه‌شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷
کشف دوباره جان اشتین بک توسط هالیوود

با انتخاب رمان «شرق بهشت» جان اشتین بک برای یک اقتباس سینمایی جدید، این دومین رمان نویسنده برنده جایزه نوبل است که امسال مورد توجه هالیوود قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از مووی نیوز، کمپانی یونیورسال اعلام کرد قصد دارد اقتباس جدیدی از رمان مشهور «شرق بهشت» نوشته جان اشتین بک را راهی پرده های نقره ای کند.

این رمان قرار است به کارگردانی گری راس و با بازی جنیفر لارنس ساخته شود. این دو با یکدیگر در ساخت یک فیلم اقتباس دیگر همکاری کرده بودند و آن ساخته سه گانه «بازی های گرسنگی» نوشته سوزان کالینز بود. این مجموعه که مثل کتابش با موفقیت زیادی در گیشه روبه رو شد، خاطره همکاری موفقیت آمیزی را برای این کارگردان و بازیگر به جای گذاشت و این دو اکنون در ساخت یک فیلم اقتباسی دیگر با هم همراه می شوند.

جنیفر لارنس سال پیش یک جایزه اسکار برای بازی در فیلم «دفترچه امیدبخش» به کارگردانی دیوید اوراسل دریافت کرد.

پیش از این در سال 1955 الیا کازان کارگردان مشهور این فیلم را با بازی جیمز دین راهی سینما کرد بود.

تابستان امسال نیز استیون اسپیلبرگ از کمپانی دریم وورکز قراردادی را با وراث اشتین بک امضا کرد تا بتواند نسخه جدیدی از رمان مشهور «خوشه های خشم» را جلوی دوربین ببرد.

«شرق بهشت» که به فارسی نیز ترجمه و منتشر شده، رمانی با تمرکز بر داستان دو نسل از خانواده هاست. دو خانواده موضوع اصلی رمان را تشکیل می دهند: يكی مردی نيك كه زمينی خشك و بی و آب علف دارد و چندین فرزند كه هر یك سرنوشتی دارند و ديگری كه در حقيقت موضوع اصلی كتاب نيز هست خانواده مردی است كه دو پسر دارد پسر اول خشن و مرموز و پسر دوم بسيار پاك سرشت.

جان اشتین بک (۱۹۰۲ تا ۱۹۶۸) از شناخته شده‌ترین و پرخواننده‌ترین نویسندگان قرن بیستم آمریکاست. «خوشه‌های خشم» که سال ۱۹۳۹ نوشته شد از مهمترین کتاب های وی است که درباره بحران اقتصادی در آمریکا و مشقت زندگی مردم نوشته شده است.

جان اشتین بک که تحصیل در دانشگاه استانفورد را نیمه کاره رها کرد و در نیویورک به خبرنگاری پرداخت، مدتی به عنوان کارگر ساده، متصدی داروخانه، میوه‌چین و... به کار پرداخت و به همین سبب با مشکلات برزگران و کارگران آشنا شد. پس از آن پاسبانی خانه‌ای را پذیرفت و در این زمان وقت کافی برای خواندن و نوشتن پیدا کرد. زمانی که جهان به‌سرعت به سمت مدرنیسم پیش می‌رفت و ادوات جدید کشاورزی جایگزین بیل و گاوآهن می‌شد، او در اندیشه غم و درد و رنج آنان بود.

او برای «خوشه‌های خشم» جایزه پولیتزر را از آن خود کرد و جایزه‌ نوبل سال ۱۹۶۲ به وی اهدا شد. «چراگاه‌های آسمان»، «به خدایی ناشناس»، «تورتیلافلت»، «دره دراز»، «ماه پنهان است»، «دهکده ازیادرفته»، «کره اسب کَهَر» و «شرق بهشت» از جمله آثار وی هستند./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها