نشر نی، کتاب «رواندرمانی اگزیستانسیال» نوشته اروین یالوم با برگردان سپیده حبیب را به چاپ پنجم رساند.
یالوم در این کتاب، معتقد است هركس كه این کتاب را بخواند، عميقاً تحتتأثير قرار مىگيرد و خردمندتر مىشود انگار چندين ساعت به گفتوگو با كسى نشسته كه عزمش را براى عبور از ژرفترين مشكلات بشرى جزم كرده است. داستايفسكى، تولستوى، كافكا، سارتر، كامو و بسيارى ديگر با نويسنده همآوا شدهاند تا از دلواپسىهاى غايى بشر بگويند.
مخاطبان اصلى كتاب، دانشجويان و رواندرمانگران بالينىاند ولى بهدليل سبک قابل فهم و عارى از اصطلاحات تخصصىاش، براى خواننده معمولى نيز قابل درک و بسيار جذاب است. يالوم پس از نوشتن اين كتاب و براى بسط نظریه اگزيستانسيال بود كه به ابزار داستان روى آورد و آثارى چون «و نيچه گريه كرد» و «مامان و معنى زندگى» را خلق كرد.
اروین یالوم در سیزده ژوئن سال ۱۹۳۱ در واشنگتن دی سی آمریکا به دنیا آمد. نوشتن را با مقالهنویسی برای مجلات علمی شروع کرد و اولین کتاب او در زمینهٔ رواندرمانی با استقبال فراوانی روبرو شد.
وی علاوه بر تألیف کتب دانشگاهی، چندین رمان نیز در حوزهٔ رواندرمانی منتشر کرده است. او فارغالتحصیل رشتهٔ پزشکی و روانپزشکی در بوستون و نیویورک است و در دانشگاه استنفورد تدریس میکند. او در سال ۲۰۰۲ جایزهٔ انجمن روانپزشکی آمریکا را دریافت کرد.
کتاب«رواندرمانی اگزیستانسیال» از سوی نشر نی، در 718 صفحه به قمیت 25 هزار تمان به چاپ پنجم رسیده است.
نظر شما