دبیر نخستین همایش نویسندگان و ناشران مهدوی از برگزاری این همایش در نهم بهمنماه سال جاری خبر داد و گفت: دبیرخانه همایش تا اول بهمنماه آماده دریافت دیدگاههای صاحبنظران و علاقهمندان این حوزه است.
وی با اشاره به اهداف نخستین همایش نویسندگان و ناشران مهدوی افزود: ما در این همایش به دنبال بررسی راهکارهای راهبردی مناسب برای ترویج فرهنگ ناب اسلامی از طریق صنعت نشر هستیم. بنابراین در این همایش میخواهیم این موضوع را بررسی کنیم و نتایج آن را به گوش صاحبنظران برسانیم.
وی یادآورشد: تعیین سازمانهای مسئول در این زمینه و ارائه راهکارهای مناسب به آنها از دیگر اهداف این همایش است.
مددی از برگزاری نخستین همایش نویسندگان و ناشران مهدوی در 9 بهمنماه خبر داد و گفت: در این همایش پنج شخصیت فرهنگی کشور حضور خواهند داشت که به علت قطعی نشدن آن، اسامی این افراد در آستانه همایش اعلام خواهد شد. اما به صورت کلی مسئولان فرهنگی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، سازمان تبیلغات اسلامی و ... در این مراسم حاضر خواهند بود.
وی با بیان این که علاقهمندان و صاحبنظران از امروز 11 دیماه تا اول بهمنماه فرصت دارند تا آثار خود را در این باره به دبیرخانه همایش ارسال کنند ادامه داد: دغدغهمندان در این بازه زمانی مهلت خواهند داشت که دغدغههای خود را به این همایش ارسال کنند.
به گفته مددی، یکی از اصلیترین اهدافی که این همایش دنبال میکند ترویج سبک زندگی مهدوی و وارد کردن مباحث مهدوی در زندگی افراد است. چنان که میدانید مقام معظم رهبری امسال تأکیدی بسیار بر موضوع سبک زندگی داشتهاند.
وی تأکید کرد: مباحث مهدوی از مباحث اسلامی ما نشأت گرفته است و میتواند نقشی مهم در بهبود زندگی افراد ایفا کند. بسیاری از نخبگان کشور که دغدغه ترویج فرهنگ مهدویت داشتند، به ما پیشنهاد کردند که این همایش را برگزار کنیم تا دیگران بتوانند از خروجیهای آن بهره ببرند.
دبیر نخستین همایش نویسندگان و ناشران مهدوی همچنین گفت: پس از اتمام همایش ما طی 15 روز میخواهیم نتایج و دستاوردهای این همایش را در اختیار دستگاههای مربوط قرار دهیم.
این مقام مسئول در بخشی دیگر از سخنانش برخی از سرفصلهایی را که در این همایش قرار است بررسی شوند تشریح کرد و گفت: در حوزه آموزشی و پرورشی میخواهیم از نظرات نویسندگان، شاعران و فعالان آموزشی بهرهمند شویم. در حوزه نمایشگاههای تخصصی نیز اگر افراد، طرح و نقدی دارند میتوانند دیدگاههایشان را برای ما ارسال کنند. در حوزه مسائل بینالملل نیز علاقهمند به دریافت نظرات مترجمانی هستیم که میکوشند مباحث مهدویت را در خارج از کشور رواج دهند.
وی در پایان تأکید کرد: علاوه بر این، دبیرخانه همایش، علاقهمند به دریافت دیدگاههای صاحبنظران درباره آسیبشناسی محتوای آثار مکتوب از جمله کتابهای منتشرشده در این حوزه است.
مددی گفت: قرار بود همزمان با این نشست خبری، سایت همایش که قرار است دریافتکننده آثار باشد، رونمایی شود اما این موضوع با تأخیر مواجه شد و امیدواریم تا شنبه 13 دیماه این سایت رونمایی شود. نشانی آن نیز از طریق رسانهها اطلاعرسانی خواهد شد.
نظر شما