دبیر علمی همایش دین و نظریه فرهنگی با اشاره به اینکه در این همایش 13 نهاد علمی و پژوهشی همکاری کرده اند، تصریح کرد: بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا، حوزه علمیه برادران، مدیریت حوزه علمیه خواهران، دانشگاه باقرالعلوم، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، برخی از دانشکده های دانشگاه علامه طباطبایی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه امام حسین(ع)، مرکز پژوهش های اسلامی صدا وسیما، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دانشگاه اصفهان از جمله مراکزی هستند که در برگزاری این همایش مشارکت کرده اند.
حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: قم کانون فعال مباحث نظری حوزه مطالعات فرهنگی است، بنابراین بدیهی است که همایش پیرامون دین و نظریه فرهنگی در قم برگزار شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: برای غنا بخشی به این همایش ۱۵ پیش نشست با حضور اساتید و نخبگان حوزه سیاستگذاری فرهنگی طراحی شده که با همکاری مراکز و نهادهای مشارکت کننده برگزار می شود.
حجت الاسلام پارسانیا با اشاره به اهداف برگزاری همایش دین و نظریه فرهنگی، اظهار کرد: هدف برگزاری این همایش گرد آمدن اصحاب فرهنگ و صاحبنظران این عرصه در راستای گفتگوهای جدید برای ارتقای مباحث نظریات فرهنگی است.
وی با اشاره به ریز موضوعات محورهای این همایش، تصریح کرد: فلسفه فرهنگ، نظریههای فرهنگی مدرن و پست مدرن، نظریههای اندیشمندان، انقلاب اسلامی و نظریه فرهنگی، فرهنگ سازی و تحولات و تغییرات فرهنگی، نظریههای فرهنگی و ارتباطات، تعامل حکمت و عرفان اسلامی و فلسفه و فرهنگ از ریز موضوعات محورهای همایش است که علاقهمندان میتوانند در این زمینه مقالات خود را ارائه کنند.
دبیر علمی همایش دین و نظریه فرهنگی خاطر نشان کرد: تاکنون 65 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که پیشبینی میشود تا دهم خردادماه به عنوان آخرین مهلت ارسال آثار، مقالات بیشتری به دبیرخانه این همایش برسد.
رئیس شورای تخصصی حوزوی با بیان اینکه نشریه دین و سیاست فرهنگی توسط شورای تخصصی حوزوی منتشر شده است، عنوان کرد: مقالاتی که معیارهای مقالات علمی و پژوهشی را کسب کرده باشند در نشریه علمی و پژوهشی دین و سیاست فرهنگی چاپ خواهد شد.
نظر شما