مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از طرحهای ابتکاری برای ترویج کتابخوانی در استان بوشهر خبر داد.
او در ادامه تصریح کرد: هفده ناشر در استان بوشهر فعالیت دارند. همچنین این استان دارای هفتاد کتابخانه برای یک میلیون و چهل هزار نفر جمعیت استان است. همچنین چاپخانه علوی بوشهر بدون وقفه صد و ده سال مشغول به کار است جزو مدرنترین چاپخانههای استان است.
این مقام مسئول افزود: هدف ما در زمینه توسعه زیر ساختهای کتابخوانی نیز فعالیتهای متعددی را انجام دادیم. علاوه بر تشویق و حمایت از علاقهمندان به احداث کتابفروشی و راهاندازی دو کافه کتاب در شهر بوشهر تلاشهایی نیز برای افزایش کتابخانههای عمومی استان داشتهایم و همچنین با ارائهی طرحهای ابتکاری در دو دوره جشنواره پایتخت کتاب ایران شرکت کردهایم. در نخستین دورهی پایتخت کتاب ایران جزو نامزدهای کسب عنوان پایتخت کتاب ایران قرار داشتیم و در دومین دوره این جشنواره هم در شمار شهرهای تقدیر شده جشنواره پایتخت کتاب ایران بودیم.
او تصریح کرد: در استان بوشهر بیش از بیست و شش طرح ترویج کتابخوانی را در دست اجرا داریم. از جملهی آنها میتوان به طرح «میلاد کتاب» اشاره کرد. بر اساس این طرح بستههای کتاب در زمینه تریبت فرزندان در زایشگاههای استان به مادران اهداء میشود. همچنین، طرح آزادی کتاب را برای ترویج کتابخوانی در دست اجراء داریم. بر اساس این طرح به زندانیها کتاب اهداء میشود و کسانی که کتاب بخوانند میتوانند مشمول تخفیف در مجازات شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در ادامه درباره کتابخوانیاش گفت: با توجه به مشغله کاری که دارم هر شب قبل از خواب به مطالعه میپردازم یا در مسیر ماموریتها کتابهای الکترونیک را مطالعه میکنم.
وی در پایان به برگزاری نمایشگاههایی در استان بوشهر اشاره کرد و بیان داشت: یک تا دو نمایشگاه در سال در شهرستانهای استان برگزار میشود. همچنین هر سال در مرکز استان یک بار نمایشگاه کتاب برگزار میکنیم.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
نظر شما