عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اختصاص ردیف بودجه به حوزه ادبیات، اقدامی ضروری در حوزه فرهنگ به شمار میآید، گفت: این اقدام میتواند طلیعهای باشد تا جایگاه و نقش کتاب در میان انجمنها، صنوف و معرفی آن و حضور خارجی در حد توان تامین شود، در این میان توجه به مناطق کمبرخودار نیز باید در اولویت این برنامهها باشد.
وی افزود: مبلغی که برای این کار در نظر گرفته شده است با توجه به گستردگی کار ممکن است نتواند خیلی پاسخگوی نیازهای این حوزه باشد و حتی با این رقم نتوان اقدام خاصی را ساماندهی کرد، اما در این میان توجه به مناطق کمبرخودار نیز باید در اولویت این برنامهها باشد.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از اختصاص بودجهای مجزا برای حوزه ادبیات، گفت: این کار، اقدامی ضروری در حوزه فرهنگ به شمار میآمد که میتواند طلیعهای باشد تا جایگاه و نقش کتاب در میان انجمنها، صنوف و معرفی آن و حضور خارجی در حد توان تامین شود.
قاضی زاده هاشمی افزود: معتقدم آن چیزی که الان به عنوان حمایت از حوزه چاپ و نشر و یارانه ناشران در قالب حمایت از خرید کتاب پرداخت میشود باید به صورت جدیتری هدفگذاری شود و از کتابهای شاخص در عرصههای داخلی و جهانی حمایت شوند.
وی با بیان اینکه در کارهای فرهنگی باید از سطح به عمق برویم، یادآور شد: اگر از آثار ارزشمند و خواندنی حمایت شود، زمینهای ایجاد میشود تا بتوانیم کتابهایی که دارای تفکر مولف و پیشتازانه است را بیشتر به جامعه معرفی کنیم و در حوزه نشر و کتاب به جای حمایت در قالب خرید به سمت معرفی و گسترش آنها درعرصههای مختلف باشیم.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی صحبتهای خود تاکید کرد: اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار حوزه یارانه حمایت از ناشران را که در قالب خرید کتاب صرف میکند، بر روی معرف آثار شاخص و مشخصی که دارای استانداردهای داخلی و بین المللی است تمرکز دهد و به عبارتی در عمق نیز بتواند کارهای عمیق در حوزه فرهنگ و نشر کتاب انجام دهد، در آینده نزدیک زودتر به نتیجه مطلوب میرسد.
نظر شما