این مترجم با اشاره به فصل سوم کتاب افزود: در فصل سوم که مهمترین بخش کتاب نیز هست، 26 مدخل مانند آزمونپذیری، دو ارزشی، دور، نقض، تسلسل، مغالطهها و ... شرح داده میشود به عبارت دیگر روشهایی که فیلسوفان برای فلسفیدن از آن استفاده میکنند، بررسی میشود.
به گفته شهبازی، در فصل چهارم کتاب تمایز پیشینی و پسینی، تمایز مطلق و نسبی، تمایز تحلیل ترکیبی، ذات و عرض، سوبژکتیو و ابجکتیو و... آورده شده است. اما در بخش ششم کتاب نیز مکاتب تاریخی معاصر با تکیه بر نظریهپردازانی مانند دریدا، فوکو، لاکان، هایدگر، نیچه، سارتر و... بیان میشود.
شهبازی با اشاره به اینکه در فصل هفتم محدودیتهایی که در مسیر کار فیلسوف قرار میگیرد، بررسی میشود، گفت: این فصل حدود 12 مدخل دارد. بر اساس یک قضیه ریاضی گودول که گفته میشود ما هیچگاه نمیتوانیم یک سیستم کامل داشته باشیم، محدودیتهایی که در مسیر فیلسوف وجود دارد در این فصل شرح داده میشود به طور مثال امکانپذیری و امکان نپذیری در کتاب بررسی میشود.
این مترجم با بیان اینکه کتاب زبان ساده و روانی دارد، یادآور شد: به عبارت دیگر این کتاب را میتوان در میان آثار مقدماتی در این حوزه به شمار آورد برای اینکه مخاطب با مفاهیم و مبانی این رشته آشنا شود.
وی در پایان سخنانش گفت: ترجمه کتاب به پایان رسیده و در حال ویرایش نهایی برای سپردن به ناشر است. قرار است انتشارات کرگدن این کتاب را در دسترس علاقهمندان قرار دهد.
نظر شما