شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵
ضرورت ایجاد سازمان صنفی رسانه

سید‌عباس صالحی،‌ با بیان اینکه ایجاد سازمان صنفی رسانه یکی از راهکارها برای بهبود وضعیت معیشتی و امنیتی اصحاب مطبوعات است، گفت: مشکل رسانه‌ای این است که سازمان صنفی در حوزه رسانه نداریم تا بتوان از طریق آن مسایل معیشتی و امنیت شغلی آن‌ها را هدایت کند.

به گزارش  خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید‌عباس صالحی شنبه(12 خرداد‌ماه) در پایان دومین دور از سفر خود به البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان در استانداری البرز با تاکید بر این مطلب افزود: امیدواریم لایحه نظام صنفی رسانه به نقطه مطلوب برسد، چراکه می‌تواند حمایت‌ها و فرصت‌های قابل توجهی را برای خبرنگاران ایجاد کند.
 
صالحی گفت: در این دولت در معاونت مطبوعاتی اقداماتی برای این منظور آغاز کرده‌ایم و البته انتقادات و پیشنهاداتی به آن وارد شده است.
 
وی تصریح کرد: هم اکنون در حال انجام کارهایی ازجمله بیمه و امنیت شغلی هستیم و برداشت ما این است که سازمان صنفی رسانه می‌تواند برنامه‌های رسانه را در حد بهتری پیش ببرد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها در کل کشور مشکلات خودشان را دارند و انتظار ما از استانداران و مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که بخش‌هایی که به حمایت استانی و کشوری نیاز دارد را منعکس و نسبت به برطرف کردن آن‌ها اقدام کنند.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از بخش‌های توانمند کردن استان‌ها، حمایت از رسانه‌ها است، بیان داشت: هر استانی که فضای رسانه‌ای آن قوی باشد، نشان از پویایی دارد، براین اساس هدف ما این است که دغدغه‌های تمام خبرنگاران را به‌طور جدی دنبال کنیم که بیمه یکی از آن‌ها است.
 
صالحی درباره تامین ارز مورد نیاز کاغذ افزود: برای تامین ارز مورد نیاز کاغذ قول داده شده و ما نیز به اصحاب مطبوعات و نشر این قول را می‌دهیم تا مشکلی برای واردات کاغذ وجود نداشته باشد.
 
وی با بیان اینکه عده‌ای از فضای موجود در زمینه ارز برای تعریف قیمت‌های مختلف در کاغذ سوءاستفاده می‌کنند، اظهار داشت: با کسانی که بخواهند از این شرایط سوء‌استفاده کرده و در بازار متلاطم سود بالا کسب کنند، مقابله می‌شود.
 
صالحی با اشاره به بیمه اصحاب مطبوعات، گفت: نگاه دوره قبل این بود که حتما باید کارفرما فرد را بیمه کرده و ما حمایت کنیم، اما اکنون نگاه دیگری وجود دارد که در حال تکمیل است و امیدواریم موضوع  بیمه خبرنگاران را به پیش ببریم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه از صاحب نظران دیگر بخش‌ها نیز باید بهره برد، افزود: نهادهایی که در حوزه فرهنگ عمومی کار می‌کنند، برای توسعه این بخش باید به یک هم‌افزایی برسند و یکی از جاهایی که می‌توانند به این هم‌افزایی برسند، شورای فرهنگ عمومی است. بنابراین لازم است تا موازی‌کاری در دستگاه‌های فرهنگی کاهش یابد.
 
صالحی به حمایت قضایی از مطبوعات اشاره کرد و گفت: هر رسانه‌ای که ثبت شده باشد از حمایت‌های معاونت مطبوعاتی برخوردار خواهد بود، اما این حمایت‌ها کامل نیست و به دنبال این هستیم تا از رسانه‌های ثبت شده حمایت‌های بیشتری در این بخش صورت گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها