وی ادامه داد: ناشرانی که تمایل داشته باشند میتوانند وکالت فروش رایت کتاب خود را به مجمع بدهند. همچنین ناشرانی که تمایل به حضور مستقیم داشته باشند، میتوانند خودشان اقدام کنند.
نیلی گفت: هر سال معمولا 100 تا 150 کتاب از تازهها و ویرایش جدید برخی آثار ناشران حوزههای دین، انقلاب اسلامی و تاریخ در بروشورها معرفی شده که بهانهای برای آشنایی ناشران و نویسندگان دیگر کشورها با آثار ایرانی است.
وی افزود: به همت ناشران ما، جریان ترجمه آثار اسلامی و انقلابی سرعت و کیفیت بالایی یافته و امیدواریم امسال در راستای نیل به این اهداف، نمایشگاه فرانکفورت هم برای ناشران خوب ما موثرتر و پربارتر باشد و مقدمات ترجمه تعداد بیشتری از کتابهای ایرانی بهویژه آثار فکری و ادبی انقلاب اسلامی فراهم شود. البته فرانکفورت تنها محل ارتباط با علاقهمندان به فرهنگ و ادبیات اسلام و انقلاب اسلامی نیست. ما در طول سال بروشورها و کتابهای ممتاز را در موقعیتهای مختلف به ناشران علاقهمند از دیگر کشورها ارائه میکنیم، ولی نمایشگاه کتاب فرانکفورت هم فرصت خوبی برای معرفی ادبیات و فرهنگ انقلاب اسلامی ما است.
مجمع ناشران انقلاب اسلامی، طبق روال سه ساله اخیر، طی فراخوانی از ناشرانی که کتابهای ممتازی در موضوعات دین، انقلاب اسلامی و تاریخ دارند، خواسته آثار خود را همراه با طرح جلد روی لوح فشرده و یک متن معرفی 15 کلمهای تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 25 تیرماه به نشانی تهران، خیابان سمیه، تقاطع خیابان استاد نجاتاللهی، شماره ۲۴۱ (ساختمان مجامع)، طبقه سوم، مرکز رسانهای شیرازه، ارسال کنند. فهرست نهایی کتابها، پس از بررسی آثار ارسالی در کارگروه تخصصی، معرفی خواهد شد.
نظر شما