همچنین آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، در سخنانی با اشاره به ظرفیتهای مهم استان قم افزود: قم را باید با همه ظرفیتهای ملی و بین المللی آن شناخت، چرا که در ابعاد مختلف فوقالعاده است.
آیتالله اعرافی با بیان اینکه این نمایشگاه تنها بخشی از ظرفیتهای قم را نشان میدهد، گفت: این نمایشگاه میتواند نقطه عطفی برای رویکرد جدیتر به ظرفیتهای عظیم حوزه علمیه، نهادهای علمی و جامعه جوان و فعال در عرضه مجازی در قم داشته باشد.
در بخش دیگری از این مراسم، بهرام سرمست استاندار قم، با تاکید برای افزایش سهم استان قم در تولید محتوای فرهنگی در کشور گفت: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیتهای قم در عرصه دیجیتال و فضای مجازی است.
سرمست بیان کرد: فضای کسب و کار الکترونیکی و ظرفیتهای مهم این استان در عرصه فرهنگی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.
استاندار قم با بیان اینکه وجود موسسههای فرهنگی متعدد علوم دینی در قم یکی از ظرفیتهای مهم این استان است، گفت: اگر تولید محتوای این موسسهها به کسب و کار فرهنگی منتهی شود، منجر به پایداری تولید محصولات فرهنگی در فضای مجازی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه استان قم با دارا بودن زیرساختهای فناوری ارتباطات در مقایسه با میانگین کشوری از سهم بالاتری برخوردار است ادامه داد: این زیرساختها، شرایطی فراهم کرده است تا از نظر تولیدات محتوایی به درصد بالایی نائل شویم.
سرمست در ادامه از تصمیم جدی استانداری قم برای رفع مشکلات شهرک فناوری اطلاعات خبر داد و افزود: با حل مشکل حقوقی شهرک فناوری اطلاعات و آمادهسازی زیرساختهای این شهرک برای واگذاری، شاهد شکلگیری یک الگوی بینظیر در کشور خواهیم بود.
استاندار قم در پایان بیان کرد: شهرک صنعتی فناوری اطلاعات قم به عنوان شهرک تخصصی در کشور در خدمت تولیدکنندگان محصولات فرهنگی قرار میگیرد.
محمدصادق افراسیابی، معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد هم در سخنانی با اشاره به اینکه امسال دوازدهمین دوره نمایشگاه رسانههای دیجیتال در استان قم با هدف حمایت از کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی برپا شد، گفت: از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، ایجاد فضایی برای برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان محتوا با اپراتورها، فروشگاههای عرضه محتوا و نرمافزار و شرکتهای فعال در حوزه خدمات زیرساخت است تا شاهد رونق تولید محتوای دیجیتال در آینده ای نزدیک باشیم.
نظر شما