سه‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳
کاهش اثرات ذرات معلق در هوا به کمک فناوری

کتاب «فناوری‌های کاهش ذرات معلق هوا در صنایع»، ضمن معرفی ذرات معلق آلوده‌کننده هوا و اثرات نامطلوبشان، به راهکارهای فناورانه برای کاهش این ذرات اشاره می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، آلاینده‌های شیمیایی هوا در دو گروه گازها و ذرات معلق مورد مطالعه قرار می‌گیرند که عمدتا به دلیل بوی نامطلوب و قابل رؤیت بودن، از حساسیت بیشتری برای انسان‌ها برخوردار هستند. از اوایل دهه 1900 میلادی به بعد، تلاش‌هایی برای کنترل، کاهش و حتی بازیافت ذرات و گازهای آلاینده صورت پذیرفت. تصویب اصلاحیه‌های قانون هوای پاک در ایالات متحده در سال 1970، همه کارخانجات آمریکا را مجبور به نصب دستگاه‌های کنترل و بازیافت ذرات و گازهای آلاینده کرد. امروزه این‌گونه دستگاه‌ها در بیشتر صنایع کشورمان نصب شده و بهره‌برداری می‌شوند.
 
کتاب «فناوری‌های کاهش ذرات معلق هوا در صنایع»، تالیف مشترک سید شاهو احمدی، مسعود اولیایی، محمدعلی زاهد، عباس سمیع و حسن شاهرخی در هفت فصل به‌تازگی از سوی انتشارات کتابچه منتشر شده است.
 
در فصل نخست این کتاب، درباره ذرات و آلودگی هوا و اثرات نامطلوبشان بحث شده و فصل دوم به معرفی سیلیکون‌ها می‌پردازد. خوانندگان در فصل سوم با رسوب‌دهنده‌های الکترواستاتیکی یا همان الکتروفیلترها آشنا می‌شوند. فصل چهارم به مباحث مربوط به زیست‌فناوری و زیست‌فیلترها می‌پردازد و فصل پنجم به اسکرابرها اختصاص دارد. در فصل‌های ششم و هفتم کتاب نیز به ترتیب موضوع فایبر فیلترها یا همان فیلترهای پارچه‌ای و نانومواد و نانوپلیمرها مورد بررسی قرار گرفته است.
 
نخستین چاپ کتاب «فناوری‌های کاهش ذرات معلق هوا در صنایع» در 128 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه به بهای 20 هزار تومان از سوی انتشارات کتابچه در سنندج راهی بازار نشر شده است.
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها