کتاب «آجیلها و دانهها در سلامتی و پیشگیری از بیماریها» با معرفی اسیدهای چرب رایج موجود در دانهها و آجیلها و همچنین ترکیبات و اثرات مفید و مضر، تأثیرات این دسته از مواد غذایی را بر ارگانهای بدن بررسی میکند.
این کتاب در چهار فصل با عنوانهای «محتوای اسیدهای چرب رایج موجود در دانهها و آجیلها»، «مغزها و دانهها در سلامت قلب و عروق»، «اثرات گردوها بر خصوصیات سندروم متابولیک» و «ترکیباتی با ویژگیهای آنتیاکسیدانی در دانههای پسته» تدوین شده است.
در مقدمه این کتاب میخوانیم: «آجیلها و دانهها منبع خوب رژیمی از اسیدهای چرب غیراشباعی هستند. لینولنیک اسید و آلفا لینولنیک اسید، دو تا از اسیدهای چرب ضروری در انسانها و ماده متشکله جدید اسیدهای چرب چند غیراشباعی C22 و C20 هستند. بقیه اسیدهای چرب چند غیرمعمول مانند استئاریدونیک اسید، اسید لینولنیک کنژوگه و زیمنیک اسید (اسیدهای چرب 3 پیوندی)، همچنین در دانهها و آجیلهای مشخص نیز وجود دارد. مدارک مهم اپیدمیولوژیکی، اسیدهای چرب موجود در دانهها و آجیلها را که دارای اثرات متفاوت سلامتی هستند را نشان میدهد.»
نخستین چاپ کتاب «آجیلها و دانهها در سلامتی و پیشگیری از بیماریها» در 68 صفحه با شمارگان 500 نسخه به بهای 20 هزار تومان از سوی انتشارات سنجش و دانش راهی بازار نشر شده است.
نظر شما