شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
اختتامیه سوگواره ملی شعر عاشورایی ماه منیر برگزار شد

اختتامیه سوگواره ملی شعر عاشورایی ماه منیر با پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از برگزاری جشنواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر» در اردبیل و ارسال ۳۰۰ اثر به این جشنواره خبر داد.

سید ناصر اسحاقی در سوگواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر» عنوان کرد: جشنواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر» با ارسال ۳۰۰ اثر و در دو بخش ترکی و فارسی به میزبانی اردبیل به کار خود پایان داد.

وی افزود: با برگزاری سوگواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر»، در بخش آذری شعرهایی از قادر ایمانزاده، محسن بهنژاد و میثم فتحی هر سه از استان اردبیل و در بخش فارسی نیز خدابخش صفا دل از نیشابور، علیرضا رجبعلیزاده از کاشان و معصومه سادات شاکری از نیشابور به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم با فراهم شدن شرایط و کسب تجارب لازم، برگزاری چنین جشنواره‌های مهمی به صورت بین‌المللی در استان اردبیل برگزار شود.

اسحاقی تصریح کرد: برگزاری این جشنواره با همت دفتر ادبیات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن‌های شعر و ادب، ادبا و فضلای آئینی و عاشورایی استان از ابتدای سال جاری کلید خورده و خوشبختانه با استقبال مناسبی نیز همراه شد.

وی با بیان اینکه جشنواره شعر «ماه منیر» با محوریت تبیین رشادت‌های حضرت ابوالفضل العباس (ع) برگزار شد؛ افزود: تمام وقایع حماسه عاشورا در راستای شناساندن جایگاه رفیع امامت و تبیین صحیح آموزه‌های اخلاقی و دینی بود و در این میان سردار بزرگ عاشورا حضرت ابوالفضل (ع) به این مهم معنا، مفهوم و جلوه‌ای دیگر بخشید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه تمامی فداکاری‌های ایشان معادل وفای به عهد بود، افزود: برگزاری چنین مراسمی میثاق مجددی با تمام شعرای آئینی و عاشقان حضرت عباس (ع) است.

جایگاه والای شعرهای حماسی در تفکر اسلامی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل نیز در این جشنواره عنوان کرد: عاشورا واقعه بزرگی بوده که تمامی جنبه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بشریت را تحت الشعاع خود قرار داده است و در این میان بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ به نسل‌های آینده زبان هنر و شعر عنوان شد.

ندایی ادامه داد: شعرهای حماسی جایگاه والایی در بین مسلمانان سراسر جهان برخوردار بوده و در بعد از جنگ‌های اسلام نیز مسلمانان با توسل به همین شعرها و زمزمه کردن آن برای دفاع از ارزش‌های اسلامی وارد میدان نبرد می‌شدند.

به گفته وی پایداری حکومت اسلامی منوط به حفظ و اعتلای ارزش‌های دینی بوده و در این خصوص شاعران وظیفه بسیار سنگینی را عهده‌دار هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها