حیدری معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کالاهای فرهنگی و هنری، زندگی مادی و هستی انسان را در هالهای از تقدس پدیدار میکند.
لادن حیدری، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این نشست در راستای حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از کسب و کارهای فرهنگی و هنری در قالب ارائه تسهیلات بانکی با همکاری بانک آینده و پذیرش آثار فرهنگی، هنری به عنوان تضامین و وثایق معتبر برای اولین بار از سوی این بانک در ارائه خدمات بانکی به بخش فرهنگ و هنر تشکیل شده است.
حیدری همچنین بیان کرد: بی تردید کالاهای فرهنگی و هنری، زندگی مادی و هستی انسان را در هاله ای از تقدس پدیدار می کند و آفرینش فرهنگی به واقع، عرضه اندیشه، خرد و دانش ضمنی مردم یک سرزمین در بازار متنوع ذائقه های جهانی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع افزود: اقبال دولتها به حوزه فرهنگ و هنر به مثابه اقبالشان به ترویج دهندگان اصیل ترین ارزشهای یک جامعه است. با این استدلال حمایت از کسب و کارهای فرهنگی، به عنوان یکی از مشوق های کار و تولید آثار هنری در داخل کشور محسوب می شود. این موضوع برای دولت محترم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار حائز اهمیت است و این نشست با هدف بررسی نظرات متخصصان این حوزه و بررسی فرآیند ارزیابی، ارزش گذاری و بیمه آثار فرهنگی هنری تشکیل شده است.
در این نشست رسول بیدرام عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در خصوص فرآیند ارزیابی، ارزش گذاری و بیمه آثار هنری، نتایج تحقیق و بررسی انجام شده را در قالب پاورپوینت ارائه کرد و سایر اعضاء جلسه در خصوص مسایل مرتبط با اقتصاد فرهنگ و هنر، شیوه های ارزش و قیمت گذاری آثار فرهنگی و هنری، نحوه بیمه آثار فرهنگی و هنری، خلاء ها و وضعیت بیمه آثار، نحوه پرداخت خسارت آثار به بحث و گفت و گو پرداختند.
گفتنی است لادن حیدری معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی کاظمی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حامد سهرابی، مدیرکل دفتر حقوقی و مالکیت معنوی، موموندی، مدیر دفتر اقتصاد فرهنگ و هنر، علی اعظم محمد بیگی نویسنده و فعال در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر، رضا نصر، رئیس دانشگاه هنر اصفهان، رسول بیدرام هیات علمی دانشگاه اصفهان، میترا اعتضادی کارشناس مرمت و دادگستری، مهران صادقی، رئیس اداره کل بازاریابی بیمههای آتش سوزی، رضا جدید، معاون و مدیربازاریابی بیمه ایران، رامین رحیمی فعال حوزه سینما و اقتصاد فرهنگ و هنر ازجمله اعضای این نشست بودند.
نظر شما