این شاعر و نویسنده در ادامه بیان کرد: این شعرها در قالبهای مختلف سپید، نیمایی و چهارپاره سروده شده و محوریت اصلی آن از دست دادن پدر است و به حال و هوای کودکان و نوجوانان میپردازد که در دفاع مقدس پدرشان را از دست دادهاند یا فرزندان شهدای مدافع حرم هستند یا به نوعی از نعمت وجود پدر محروماند یا پدران آنها مجروح و دچار آسیب شدهاند.
باباجانی افزود: سعی کردم شعرهای این مجموعه جنبه شعاری نداشته باشد و حس و حال بچههایی را به تصویر بکشم که پدرشان را از دست دادهاند. درواقع میخواستم به نوعی تلنگلری در ذهن مخاطبان نسبت به پدر و جایگاهش در خانواده ایجاد شود تا قدر پدرانشان را بیشتر بدانند.
این شاعر و نویسنده درباره آثار در دست تالیفش نیز گفت: چندی پیش رمانی به نام «بچههای کوچه شهناز» نوشتم با موضوع انقلاب اسلامی و آن را برای چاپ به موزه انقلاب و دفاع مقدس سپردم. داستان این کتاب با الگوبرداری از زندگی شهید قرنی نوشته شده و سه دوره از زندگی این شخصیت را به تصویر میکشد؛ دوره کودکی، نوجوانی و شهادت. البته با توجه به اینکه این کتاب برای گروه سنی نوجوان است، سعی کردم بیشتر به دوران نوجوانی این شهید و اینکه چگونه به شخصیتی انقلابی و مبارز تبدیل شده، بپردازم.
علی باباجانی شاعر و نویسنده کودک و نوجوان است که آثاری مانند «تو را صدا میزنم»، «آدمبرفی چشمتیلهای»، «با اجازه تمام شاعران»، «آنجا که دلم جا ماند»، «بهار کی میآید» و... را در کارنامهاش دارد.
نظر شما