حمیدرضا شاهآبادی بیان کرد: برگزار کردن هفته کتاب برای جلب توجه عمومی به موضوع کتاب و فعال کردن رسانهها در این حوزه مفید است.
وی در ادامه افزود: به هر صورت هفته کتاب فرصت و شرایط خوبی است که میتوان از آن به اندازه خودش بهره گرفت منتها اینکه اگر متوقع باشیم که این هفته در کل بتواند مشکل کتابخوانی را حل کرده و شرایطی را فراهم کند که سطح عمومی مطالعه افزایش یابد توقع زیادی بوده و امکان پذیر نیست.
این نویسنده همچنین بیان کرد: برای ترویج کتابخوانی فعالیتهای زیاد و متنوعی باید در کنار یکدیگر انجام شود، فعالیتهایی که هرکدام میتواند پشتیبان فعالیت دیگر و تکمیل کننده فعالیت قبل از خود باشند؛ از این جهت احساس میکنم در هفته کتاب تنها میتوان نوعی یادآوری ایجاد کرد که چه کارهایی باید انجام شود، چه کارهایی روی زمین مانده، نقطه ضعفها کدامند و چگونه میتوان آنها را از بین برد.
شاهآبادی ضمن بیان اینکه برگزاری برنامه هایی چون طرحهای توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشیها (طرحهای فصلی فروش کتاب) همانند قرص مسکن عمل میکنند، گفت: در شرایط خاص میتوان از این مسکنها استفاده کرد. در واقع ما باید به سمتی برویم که مردم واقعا و با اشتیاق قیمت واقعی کتاب را بپردازند و ناشران بتوانند کتابهایی را منتشر کنند که نظر عموم مردم را جلب کند و آنها را سر شوق بیاورد تا حاضر باشند هر رقمی را بابت آن پرداخت کنند. به سمتی حرکت کنیم که ناشران ما یاد بگیرند اثری را با حداقل قیمت برای جلب بازار منتشر کنند؛ زمانی این اتفاق امکان پذیر است که تعداد شمارگان کتاب افزایش پیدا کند و این امر تنها زمانی رخ میدهد که مردم از کتاب استقبال کرده باشند.
بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.
نظر شما