جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
«دارالولایه» میهمان «یک ماه یک کتاب» شد

وبینار نشست نقد و بررسی کتاب «دارالولایه» نوشته مهدی نعلبندی به کوشش سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری تبریز در بستر فضای وب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در آذربایجان‌شرقی، نشست نقد و بررسی کتاب «دارالولایه» نوشته مهدی نعلبندی پنجشنبه شب (13 آذر 1399) به صورت وبینار برگزار شد.
 
این کتاب که ‏به همت انتشارات آب و آبگينه در سال 1398 به چاپ رسیده است، شامل یادداشت‌های مهدی نعلبندی در فضای مجازی درخصوص مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.
  
بررسی نحوه حمایت از کتابفروشی‌ها در شورای شهر تبریز
 رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز در نشست «یک ماه یک کتاب»، موضوع کتاب و کتابخوانی را یکی از اصلی‌ترین و محوری‌ترین برنامه‌های در سازمان طی سال جاری دانست.

احمد حمیدی عنوان کرد:حوزه فرهنگی شهرداری تبریز در حال پیگیری طرحی در شورای اسلامی شهر است تا بتواند زمینه حمایت از کتابفروشی‌ها را فراهم کرده و در افزایش سرانه مطالعه استان گام‌های اساسی بردارد.
 
وی با تاکید بر استمرار فعالیت‌های فرهنگی در شرایط نامطلوب و ناخواسته از کرونا افزود: هرچند فعالیت‌های میدانی ما بنا به ضرورت تعطیل شده‌اند، اما تلاش کرده‌ایم در راستای موضوع کتاب و کتابخوانی فعالیت‌های خود را دنبال کرده و استمرار بخشیم.

حمیدی برگزاری چندین مسابقه کتاب و کتابخوانی بین شهروندان در فضای مجازی را ار جمله این فعالیت‌ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر جلسات نقد و بررسی کتاب از سوی فرهنگسراهای وابسته به شهرداری در حال برگزاری است و امیدواریم این برنامه‌ها بتوانند گامی هر چند کوچک در ارتقای سرانه مطالعه شهروندان داشته باشند.



«دارالولایه» چهره مغفول هویت تبریز را به تصویر می‌کشد
مهدی نعلبندی، نویسنده کتاب «دارالولایه» در نشست نقد و بررسی این کتاب در فضای وب با قدردانی از عوامل برگزاری این نشست، تجربه برگزاری و نقد شدن یک کتاب در چنین بستری را اقدامی جدید و خلاقانه دانست و ابراز امیدواری کرد: چنین برنامه‌هایی استمرار داشته باشد.

وی گفت: کتاب «دارالولایه» مجموعه یادداشت‌های من بین سال‌های 85 تا 98 است که در رسانه‌ها منتشر شده و شامل موضوعاتی از قبیل شعر عاشورا، آداب و رسوم و آئین‌های عزاداری مردم تبریز و حیات بزرگان فسلفه کلام و عرفان تبریزی می‌شود.
 
نعلبندی اظهار کرد: تبریز هویت دیرینه و گسترده‌ای دارد و بازتاب دادن مطلوب آن، نیازمند عزم همگانی است.
 
وی افزود: در این یادداشت‌ها تلاش شده است تا جنبه‌های مختلفی از هویت تبریز که مغفول مانده است، مورد توجه و اشاره قرار گیرد.

این نویسنده خاطرنشان کرد: نشست «یک ماه یک کتاب» رویدادی بود که کرونا از ما گرفت که البته همین که دوباره به صورت وبینار برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی برای اهالی ادب و هنر استان است.

نعلبندی گفت: معرفی کتاب و تشویق نویسنده با اندک چاشنی نقد، نیاز امروز ساحت فرهنگ و حوزه کتاب در تبریز است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها