سرنوشت درهم تنیده طبیعت
«آنولوگ، سرنوشت در همتنیده طبیعت، انسانها و ماشینها» نوشته جوروج دایسون جزو برترینهای دنیای فناوری شناخته شده است. گفتنی است، کمتر نویسندهای میتواند یک داستان منسجم و جذاب از ساخت یک شبکه اطلاعاتی هلیوگرافی ایالات متحده، خانههای درختی، طرحهای کایاک و آینده هوش مصنوعی را با هم ترکیب کند. دایسون در کتابش راوی تاریخ عجیب و غریب فناوری است
شرکتهای معدودی هستند که مانند فیسبوک بر جامعه تأثیر گذاشته باشند. کتاب «فیسبوک» نوشته روزنامهنگار کهنهکار عرصه فناوری، استیون لوی، گزارشی مفصل درباره بنیانگذار فیسبوک، مارک زاکربرگ است.
«چگونه با یک ربات صحبت کنیم» نوشته گلداستاپ راهنمایی برای دختران در آینده تحت سلطه هوش مصنوعی است. گلداستاپ کارآفرینی که رئیس شورای هوش مصنوعی دولت انگلستان است که با کمک دوستان خود آغازگری برای سرگرم کردن هوش مصنوعی است.
این روزها صحبتهای زیادی در مورد حاکمیت فناوری وجود دارد. لورا دناردیس، یکی از محققان برجسته در زمینه حاکمیت اینترنت، در کتاب «اینترنت در همه چیز، جهانی امن بدون سوییچ خاموش» توضیح میدهد که دستیابی به فناوری در جهانی که تقریبا همهچیز بهطور دائم آنلاین هستند و به اینترنت اشیا متصل است، تا چه حد میتواند دشوار، اما مسبب امنیت باشد.
نظر شما