منتظری در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار ایبنا در خصوص برنامه کمیسیون فرهنگی مجلس برای بهبود زیرساختهای لازم حوزه کتاب و کتابخوانی و کتابخانهها و نیز رسیدگی به وضعیت کتابداران و کتابفروشیها در دوران کرونا، اظهار کرد: نقدها و ایرادهای وارد شده به حوزه کتاب و کتابخوانی را وارد میدانم و متاسفانه بسیاری از مسئولان و متولیان در نظر خوب حرف میزنند ولی در عمل دنبال راه نبودهاند.
وی با اشاره به اینکه خلاءهای قانونی در حوزه کتاب بهخصوص در راستای حمایت از نهاد کتابخانههای عمومی و مسائل مرتبط به آن داریم، اظهار کرد: در کنار مسائل معیشتی که از اولویتهای این روزهای مجلس است، در اولین گام به دنبال اصلاح قوانین و سپس بهدنبال تقویت اعتبارات و نیازهای نرمافزاری و سختافزاری حوزه کتاب و کتابخانهها هستیم.
منتظری با اشاره به اینکه نشستهای تخصصی و کاربردی برپا شده و نیز لوایح و برنامههای خوبی تدوین شده و مورد تایید قرار گرفته و گام به گام به دنبال تصویب و اجرایی شدن آن در حوزه فرهنگ هستیم، ادامه داد: در حدود 300 تقاضا در حوزه فرهنگ از کمیسیون فرهنگی مطالبه شده و ما وضعیت کتاب و کتابخانهها را در صدر قرار دادهایم.
منتظری با تاکید بر اینکه اعضای کمیسیون فرهنگی باید در میدان عمل حضور پیدا کنند، گفت: باید برویم و ببنیم و در محافل و برنامههای فرهنگی و هنری و رسانهای حضور پیدا کنیم و از نزدیک مطالبهها و انتظارات را رصد کنیم.
نماینده مردم گرگان و آق قلا و نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به تلاشهای صورت گرفته برای افزایش بودجه فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: وحدت، همدلی و پرهیز از نگاه جزیرهای همراه با ترسیم نقشه راه در بین مجمع نمایندگان استان وجود دارد و این نگاه در کمیسیون فرهنگی مجلس هم شکل گرفته است، گفت: صرفا حضور در کمیسیون ملاک نیست و اعضا کمیسیون باید حضورشان کارآمد باشد، زیرا معتقدم نمایندگی یک مسئولیت و امانت است.
منتظری در این نشست به پیگیریهای صورت گرفته در مواردی همچون تعیین تکلیف وضعیت تالار مرکزی گرگان، مجتمع بهارستان و نگارخانه تالارفخرالدین اسعد گرگانی، ثبت دیوار دفاعی گرگان و برخی از صنایع دستی، هفته فرهنگی با کشور قزاقستان اشاره کرد.
در پایان این نشست به رسم تکریم، ازسوی نماینده مردم گرگان و آق قلا به اهالی رسانه حاضر در برنامه، کتاب اهدا شد.
نظر شما