ابراهیم حسنبیگی، گفت: پس از پایان بیماری کرونا و بهبود وضعیت جهان باید از امکانات فضای مجازی برای بسیاری از کارهایمان بهره ببریم. در حال حاضر فروش کتاب بهصورت آنلاین و برگزاری نمایشگاه میتواند به پرنشاط و زنده بودن حال و هوای کتاب در کشور کمک کند.
وی افزود: اکنون با تأخیر چندین ماهه که نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بهصورت فیزیکی برگزار نشد، برای برگزاری این نمایشگاه در بستر فضای مجازی برنامهریزی شده که البته اوایل دیماه نمایشگاه مجازی کتاب استانی در جنوب کرمان نیز برگزار شد.
این نویسنده با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب بهصورت مجازی اتفاق میمون و مبارکی است، گفت: حتی پس از پایان بیماری کرونا و بهبود وضعیت جهان، باید از امکانات فضای مجازی برای بسیاری از کارهایمان بهره ببریم. در حال حاضر فروش کتاب بهصورت آنلاین و برگزاری نمایشگاهای استانی و سراسری میتواند به پرنشاط شدن و زنده بودن حال و هوای کتاب در کشور کمک کند.
حسنبیگی ادامه داد: پیش از این مردم با خرید و فروش در فضای مجازی و بهصورت آنلاین آشنا شده و در این زمینه فعالتر از سایر بخشها هستیم؛ با اینکه برخی ناشران بهصورت آنلاین فروش کتاب داشتند، اما استقبال از آن خوب نبود و افراد کتابخوان ترجیح میدادند به کتابفروشیها رفته و کتاب را در دست گرفته و تورقی کنند و بعد آنرا بخرند.
وی اظهار کرد: در برگزاری نمایشگاه بهصورت مجازی، نوعی اجبار وجود دارد. در این شرایط مخاطب مجبور میشود وارد دنیای مجازی و خرید آنلاین شود. علاقهمندان با حضور در این نمایشگاه به سهولت آن پی میبرند. در واقع مخاطب بهراحتی میتواند کتاب مورد نظرش را با قیمت مناسب در خانه خود دریافت کند. این سهولت و آسانی و هزینه کم، هم برای ناشر مفید بوده و هم برای خوانندگان کتاب و به واقع میتواند در رونق و افزایش کتابخوانی نیز موثر باشد.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، اول تا ششم بهمنماه 99 برگزار خواهد شد.
نظر شما