وی با اشاره به اهمیت توسعه کتابخوانی در کشور یادآور شد: در بحث توسعه اجتماعی کشورها و ملتها بحث توسعه فرهنگی بهعنوان کانون و محور توسعه مطرح است و در حوزه توسعه فرهنگی حوزه نشر کتاب نقش محوری دارد.
معاون استاندار سمنان ضمن بیان اینکه کانون محوری حوزه نشر کتاب توسعه کتابخوانی است، تصریح کرد: توسعه کتابخوانی پایه توسعه فرهنگی و توسعه همه جانبه کشور است.
منصوری اظهار کرد: کلنگزنی کتابخانه روستای مومنآباد در دهه فجر را به فال نیک میگیریم و این کتابخانه به طور قطع در توسعه این روستا بسیار موثر خواهد بود.
وی از تلاش و حمایت ویژه خیران برای ساخت کتابخانه مومنآباد سپاسگزاری کرد و افزود: روستاها محل مناسبی برای فعالیتهای مدنی و مشارکت در فعالیتهای اجتماعی به شـمار میآید.
وی ضمن بیان اینکه فضای مجازی میتواند یک فرصت مناسب برای ترویج کتابخوانی باشد یادآور شد: ۲۲۰ هزار جلد کتاب در کتابخانههای روستایی استان موجود است.
صمیمیان بیان کرد: برای ساخت کتابخانه در روستای مومنآباد به عنوان روستای دوستدار کتاب ۱۰ میلیارد ریال هزینه میشود.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان اظهار کرد: کتاب دانایی برای خوانندگان به ارمغان می آورد و امروزه با گسترش علم و تکنولوژی به شیوههای مختلف میتوان به مطالعه و کتابخوانی پرداخت که این مهم باعث تولید علم میشود.
صمیمیان ادامه داد: کتابخوان باید به عنوان یک مولد فعال، مواد و محتوای کتاب را در راستای ایدهپردازی در سایر حوزهها بکار گیرد.
وی توسعه کتابخوانی را نیازمند برنامهای مستمر و پیوسته دانست و گفت: ما در کنار این برنامهریزی مستمر، باید فرصتها و مشاغل مختلف و متنوع حوزه کتابخوانی را به امداد بطلبیم.
نظر شما