وی همچنین گفت: از محل اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی حوزه نفت 5 كتابخانه در گتوند، بهبهان و كارون احداث میشود.
حسینزاده ادامه داد: هم اکنون در حال آمادهسازی طرحی به نام پیك كتاب، متناسب با شرایط كرونایی استان هستیم كه در قالب این طرح افراد پس از مراجعه به سایت كتابخانههای عمومی خوزستان و انتخاب نام كتاب، آن را از طریق پیك كتاب و در بستهی مخصوص و كاملا بهداشتی دریافت کرده و پس از مطالعه دوباره كتاب با یك تماس توسط پیك كتاب تحویل و به كتابخانه برگردانده میشود.
سرپرست اداره كل كتابخانه های عمومی خوزستان اضافه کرد: با توجه به اینكه مشخص نیست بیماری كرونا تا چه زمانی ادامه دارد، اجرای این طرح میتواند موجب حذف مراجعات غیرضروری، تجمعات و رعایت دستورالعملهای بهداشتی شود و همچنین كتاب را در سبد مطالعات مردم در دوره كرونا قرار داده و فاصله بین مردم و كتاب را كم كند.
در این نشست نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تعداد 5000 جلد كتاب مرجع و منبع در کتابخانه شخصی خود، بیان کرد: كتاب بهعنوان بهترین دوست، میتواند گنجینه ارزشمندش را اعم از خریدار، فروشنده، بخشنده و دارنده آن انتقال دهد.
آیتالله شفیعی ادامه داد: 14 سال رییس كل دادگستری خوزستان بودم و پس از دوره ریاست، مسئولان وقت پیشنهاد تأسیس حوزه علمیه را به من دادند اما با توجه به علاقهمندی به کتاب، دوست داشتم كتابخانه تأسیس كنم.
وی گفت: علاوه بر تعداد 5000 جلد کتاب مرجع در منزل تعداد 23 هزار جلد كتاب هم در كتابخانه عمومی شهید سیدمرتضی شفیعی دارم و كتابهای فرزندم را پس از شهادت به این مكان منتقل كردم.
نظر شما