یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
پیش به سوی یک آشپزخانه هندی

کتاب «آزمایشگاه ماسالا» کاوش یک دانشمند در زمینه آشپزی هندی است که می‌خواهد خواننده را به یک آشپز بهتر و آشپزخانه را به یک زمین بازی شاد و خلاق برای آزمایش آشپزی تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از bookauthority آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که دانش شیمی دوران دبیرستان شما چه ارتباطی به رنگ کردن تخم‌مرغ‌ها توسط پیاز داشت؟ کتاب «آزمایشگاه ماسالا» نوشته کریش آشوک، کاوش یک دانشمند در زمینه آشپزی هندی است که هدف نهایی آن این است که خواننده را به یک آشپز بهتر و آشپزخانه را به یک زمین بازی شاد و خلاق برای آزمایش آشپزی تبدیل کند.

درست مثل حفظ یک معادله ممکن است به شما کمک کند که در امتحان قبول شوید، اما یک شیمی‌دان نشوید. پیروی از یک دستورالعمل بدون دانستن منطق آن می‌تواند یک روش بهینه برای یادگیری طبخ غذاها باشد. كریش آشوک با آزمایش و تحقیق و با یک رویكرد كنجكاوانه و جذاب به غذا، كتابی را كه یک آشپزخانه هندی به‌طور قطع به آن احتیاج دارد؛ تدوین کرده و اثبات می‌كند كه مادربزرگ شما در تمام‌مدت به درستی آشپزی می‌کرده، بدون آنکه سوادی از علم شیمی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها