میكائیلی، در این دیدار گفت: به سهم خود از آثار ارزشمند استاد نعمتی حمایت میكنیم و تلاش میكنیم تا با رویكرد تولید محوری و آموزش محوری از حضور استاد نعمتی در كارگاههای مختلف استفاده كنیم.
وی با تأكید بر اینكه قطعاً در برگزاری مراسم بزرگداشت استاد نعمتی مشاركت خواهیم كرد، گفت: تلاش میكنیم تا با همه ظرفیتهایی كه در اختیار داریم گامهای مؤثری برای تحقق عنوان قطب فرهنگی و قرآنی كشور را برداریم.
جابر مهدییار، رئیس دبیرخانه كانونهای خدمت رضوی در استان فارس هم در این دیدار از انجام برنامهریزیها برای برگزاری مراسم پاسداشت استاد نعمتی در روز 19 اردیبهشتماه 1400 مصادف با 16 رمضان سال قمری جاری خبر داد و گفت: این كار را بههمت آستان قدس رضوی در استان فارس انجام خواهیم داد ولی در اجرای این برنامه نهادهای مختلفی نظیر بسیج هنرمندان هم میتوانند مشاركت كند.
امیر جاهدی، جانشین ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه فجر استان فارس هم در این دیدار با یادآوری آیات قرآن كریم، اقدامات استاد نعمتی را كاری بزرگ و فاخر برای جهان اسلام برشمرد و گفت: باید تلاش كنیم تا فعالیتهای فرهنگی را در شأن سومین حرم اهل بیت (ع) انجام دهیم و در این راستا باید از ظرفیت اساتیدی چون استاد نعمتی بهره بگیریم.
وی خواستار استفاده از همه ظرفیتها برای تحقق عنوان پایتخت قرآنی كشور در شیراز شد و گفت: قطعاً كار برای قرآن در زندگی بركت میآورد و همانطور كه رهبر معظم انقلاب هم فرمودند راه برون رفت از مشكلات امروزی و تقابل با دنیای استكبار، تمسك به قرآن است.
استاد نعمتی هم در این دیدار ابتدا كتابت آیات وحی را برای خود یك نعمت بزرگ برشمرد و گفت: تاكنون 22 جلد قرآن را كتابت كردهام و هماكنون در حال كتابت بیست و سومین قرآن هستم اما با قرآنهای دیگر متفاوت است و این قرآن درشتترین قرآن خط نسخ تاریخ كتابت ایران خواهد بود كه اندازه هر صفحه آن 50 در 70 است.
وی با یادآوری اینكه نخستین كلاس قرآننویسی كشور را برپا كرده است، از بیمهریها به ساحت قرآن كریم انتقاد كرد و گفت: همانطور كه در قرآن كریم و كلام معصومین آمده است، قرآن بزرگترین سرمایه و راهنمای انسانهاست اما ما از آن غافل ماندهایم و این غفلت هم ایجاد مشكل میدهد لذا باید هر كسی در حد و توان خود برای احیای قرآن تلاش كند. بهعنوان مثال صدا و سیما در این زمینه بیشتر میتواند فعالیت كند اما متأسفانه تلویزیون فارس درباره قرآن كم كار میكند در صورتی كه باید هرچه در توان داریم اعم از رسانهها و فضای مجازی برای معرفی قرآن بهكار گیریم.
نعمتی با بیان اینكه تا به امروز 500 تابلوی قرآنی را كتابت كرده است، گفت: اخیراً صحبتهایی برای راهاندازی موزهای برای این تابلوها شده است اما انتخاب مكان مناسب و تأمین امنیت و همچنین در دسترس بودن برای عموم مردم برای راهاندازی این موزه ضروری است.
نظر شما