وی ضمن تبریک به اهالی روستاهای «بالاجاده» و «سالیکنده» از توابع شهرستان کردکوی که به این مهم دست یافتهاند، ادامه داد: داوری جشنواره بر اساس شاخصهای متعددی انجام شد که ارزیابی فعالیت هر روستا بر اساس نیازهای محلی، آیینهای بومی و ارزشهای دینی و ملی و همچنین جلب مشارکت مردمی و پشتیبانی دستگاههای اجرایی برای تامین هزینهها و سرمایهگذاری از مولفههای مهم داوری جشنواره بود.
گلچین گفت: با توجه به همهگیری بیماری کرونا و انجام فعالیتهای ترویج کتابخوانی در فضای مجازی و بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی برای ادامه فعالیتهای ترویج به روستاها و مروجانی که استفاده حداکثری از این ظرفیت داشتند نیز توجه شده است و در داوریها به این نوع اقدامها و فعالیتها امتیاز قابل توجهی داده شده است.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در توضیح فرآیند این جشنواره، گفت: فراخوان هفتمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب اول پاییز ۱۳۹۹ منتشر شد و فرصت ارسال آثار تا پایان دی ماه بود. همچنین در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ۱۰ روستا برگزیده و ۱۵ روستا نیز مورد تقدیر قرار میگیرند و به هر یک از روستاها و آبادیهای عشایری دوستدار کتاب جوایزی تا سقف پانصد میلیون ریال اهدا میشود.
نظر شما