معاون پژوهشی دانشگاه سوره گفت: همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، ویژه برنامههای گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، از روز جمعه 20 فروردینماه در دانشگاه سوره برگزار میشود.
یوسف خجیر، معاون پژوهشی دانشگاه سوره با اشاره به فرارسیدن هفته هنر انقلاب اسلامی اظهار کرد: همزمان با سالروز شهادت سیدشهیدان اهل قلم، سیدمرتضی آوینی و بزرگداشت هفته هنر انقلاب اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی سوره از روز 20 تا 25 فروردینماه، برنامههای ویژهای را برگزار میکند.
وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این برنامهها ترویج هنر انقلاب، بازتاب توانمندی هنری دانشگاه سوره، اعضای هیأت علمی، استادان، دانشآموختگان و دانشجویان است.
خجیر در رابطه با چگونگی برگزاری این ویژه برنامهها افزود: ویژه برنامههای هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی از روز جمعه 20 فرودینماه آغاز میشود و تا روز چهارشنبه 25 فرودینماه 1400 نیز ادامه دارد؛ این ویژه برنامه به دو صورت حضوری و مجازی نیز در بخشهای مختلف برگزار میشود.
وی ادامه داد: ویژهبرنامههای حضوری اجراهای محیطی و پرفورمنس متروی شادمان، انقلاب و تئاتر شهر را در روزهای جمعه، شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه ساعت 13 الی 19 در بر میگیرد و همچنین نمایش فیلم مستند در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه ساعت 8 الی 10 در سالن سینمای دانشکده هنر سوره برگزار میشود.
خجیر با بیان اینکه ویژه برنامههای مجازی هفته هنر انقلاب اسلامی شامل 27 برنامه متفاوت در هفته میشود، گفت: نخستین ویژه برنامههای مجازی هفته هنر انقلاب اسلامی از روز شنبه 21 فرودین ماه ساعت 10 الی 21 آغاز خواهد شد و به مدت 5 روز تا روز چهارشنبه 25 فروردین ماه ادامه دارد؛ برنامههای روز شنبه شامل نشستهای معمار، جامعه و معماری در تمدن نوین اسلامی، حیات موسیقایی شهید آوینی و موسیقی در حوزه هنری انقلاب اسلامی و آسیبشناسی متنهای نمایشی تولید شده درباره رویدادهای سیاسی تاریخ ایران پس از انقلاب، از منظر مؤلفههای دراماتیک میشود.
وی ادامه داد: در روز یکشنبه نیز نشستهایی با موضوعات انقلاب و سینما (سینمای مستند فلسطین و نقش آن در مقاومت انقلابی)، تحول فیلمبرداری سینمایی پس از انقلاب اسلامی، تصویر استعمارستیزی در ژانر تاریخی سینمای ایران، پنل گفتوگوی انقلاب اسلامی و سینمای ایران، میزگرد عرفی و تحلیل رمانهای برگزیده تاریخ ادبیات دفاع مقدس از منظر مؤلفهها و ساختارهای دراماتیک، با هدف شناخت ظرفیتهای نمایشی این آثار برای اقتباس، نشست مروری بر چهار دهه نقاشی انقلاب و نشست و میزگرد تخصصی: «کارتون انقلابی و انقلاب کارتون» (بررسی سیرتطور کارتون انقلاب و جنگ تحمیلی در ایران از سال ۱۳۵۶ تا ۱۳۶۰) و ارائه کارتونهای انقلاب برگزار میشود.
معاون پژوهشی دانشگاه سوره در رابطه با ویژهبرنامههای روز دوشنبه و سهشنبه افزود: نشست جستاری بر جشنوارههای عکاسی پس از انقلاب اسلامی ایران، بازخوانی پایاننامه کارشناسی ارشد عکاسی دانشگاه سوره با عنوان واکاوی روایت تصویری ساسان مؤیدی از بمبارانهای تهران در زمان جنگ تحمیلی با رویکرد نشانهشناسی اجتماعی، نشست تأثیرات انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بر عکاسی مستند ایران، نشست نقد آثار انیمیشن دانشجویی با موضوعات انقلاب، جنگ و دفاع، نشست وضعیت نمایشنامهنویسی کودک و نوجوان پس از انقلاب اسلامی، نشست تحلیل جایگاه جشنوارهها در سینمای پس از انقلاب، نشست نقد آثار انیمیشن دانشجویی با موضوعات انقلاب، جنگ و دفاع، نشست بهاران خجسته باد موسیقی انقلاب و سیر تحول آن و نشست تجلی آرمانهای انقلاب اسلامی از منظر هنرهای سنتی و صنایع خلاق نیز طی این دو روز برگزار میشود.
وی گفت: ویژه برنامههای روز چهارشنبه نیز شامل برنامه همگامان گرافیک انقلاب، رستاخیز حج در عکسهای کمالالدین شاهرخ، نشست چالشهای عمده انقلاب اسلامی در برخورد با هنرهای ارتباط بصری تعاملی و جشنواره تئاتر فجر و تئاتر انقلاب و نشست مروری بر چهار دهه دیوارنگاری انقلاب میشود.
شایان ذکر است: بخش مجازی ویژه برنامهها علاوه بر نشستها، نمایشنامهخوانی و پخش فیلم و اجراهای دانشجویان نمایش عروسکی را نیز در بر میگیرد.
خجیر در پایان خاطرنشان کرد: علاقهمندان میتوانند جهت شرکت در ویژهبرنامههای هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی وارد لینکهای زیر شوند:
http://sibad.soore.ac.ir/v/show/artweek
http://sibad.soore.ac.ir/v/show/artweek2
نظر شما