در این دیدار استاندار لرستان، گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر با اقدامات ارزشمندی که در حوزه مدیریت کتابخانهها در سطح کشور و همچنین در استان لرستان انجام شده، فضای کتابخانهای، تجهیزات و امکانات لازم به نحو مطلوبی رشد کرده و تا سطح روستاها نیز تسری یافته است. البته باید این کار را با جدیت، توان و توجه بیشتر ادامه دهیم.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی استان لرستان تصریح کرد: تکمیل و راهاندازی کتابخانه مرکزی به عنوان یکی از بزرگترین پروژههای فرهنگی استان ضرورت داشته و بر این اساس و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، ساختمان کتابخانه مرکزی در نیمه نخست سال جاری تکمیل خواهد شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی در این دیدار ضمن تشریح وضعیت کتابخانههای عمومی استان لرستان، از برنامههای پیشبینی شده سال جاری و فعالیتهای انجام شده در سال ۱۳۹۹ گزارشی ارائه داد.
فرشته طهماسبی در ادامه کمبود فضای مطالعه را یکی از مشکلات و موانع موجود در مسیر گسترش فرهنگ مطالعه دانست و گفت: در حال حاضر ۱۳ پروژه کتابخانهای در حال ساخت در استان وجود دارد که تکمیل آنها یکی از خواستههای بحق مردم است.
وی افزود: در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ چندین باب کتابخانه عمومی استاندارد در سطح شهرستانهای استان به بهرهبرداری رسیده و امید است با تکمیل کتابخانه مرکزی، بخش قابل توجهی از فاصله سرانه فضای مطالعه استان با سرانه استاندارد، کاهش یابد.
در این دیدار، استاندار لرستان طی تماس تلفنی با معاون عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان به عنوان مجری پروژه کتابخانه مرکزی، دستورات لازم را صادر کرد.
همچنین بر پایه همین گزارش، معاون عمرانی استاندار لرستان با هدف رفع موانع و تسریع در ساخت کتابخانه مرکزی خرم آباد، از این پروژه بازدید کرد.
گودرز امیری با همراهی فرشته طهماسبی، مدیرکل کتابخانههای عمومی و وحید کرم الهی، مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه ساخت کتابخانه مرکزی خرم آباد بازدید کرد و از نزدیک در جریان امور قرار گرفت.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان در این بازدید ضمن تقدیر از حضور معاون عمرانی استاندار، گفت: کمیت و کیفیت کتابخانههای عمومی نماد توسعه فرهنگی در هر جامعه محسوب میشود و با توجه به جمعیت شهرستان خرم آباد و تعداد کتابخانههای عمومی موجود و همچنین درخواستهای مکرر مردم، به بهره برداری رسیدن کتابخانه مرکزی بسیار ضروری و حائز اهمیت است.
معاون عمرانی استاندار نیز پس از بازدید از بخشهای مختلف پروژه و شنیدن توضیحات مدیرانکل کتابخانههای عمومی، راه و شهرسازی و پیمانکار، بیان کرد: کتابخانه مرکزی در هر شهر و استان مرجع حضور اندیشمندان، فرهیختگان، پژوهندگان و نویسندگان همان منطقه است و میبایست ساخت کتابخانه مرکزی خرم آباد که مدت زیادی از زمان کلنگ زنی آن گذشته است، هر چه زودتر به پایان برسد.
امیری ادامه داد: با عنایت به دستور ویژه استاندار لرستان در خصوص تکمیل هرچه زودتر این پروژه، ضرورت دارد اکیپهای عمرانی در حوزههای مختلف توسط پیمانکار در محل پروژه حضور داشته تا در مدت زمان تعیین شده این کتابخانه آماده بهرهبرداری باشد. همچنین میبایست اعتبار لازم جهت تکمیل نهایی پروژه برآورد و تامین شود تا در این خصوص نیز مانعی وجود نداشته باشد.
نظر شما