به گفته این مقام مسئول، درآمد تاسیسات شهرداری و جرائم و تخلفات، سهمیه شهرداری از پرداختهای وزارت کشور و درآمد حاصل از وجوه شهرداری از دیگر منابع درآمدی در این زمینه هستند.
نعمتی در ادامه به محدودیت سرانه منابع و فضای کتابخانهای در استان اشاره کرد و از خیّران و دستگاههایی که بودجهای برای توسعه فرهنگی دارند، خواست تا در توسعه و تقویت کتابخانههای عمومی به عنوان مراکز فرهنگی موثر مشارکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه کتابخانهها در بوشهر بهویژه در محلههای حاشیهای شهر اهمیت بالایی دارد، افزود: زیرا توسعه و پیشرفت اجتماعی و فرهنگی هر شهر از سطح مطالعه و میزان علاقهمندی مردم آن جامعه به کتاب و کتابخوانی تاثیر میپذیرد. در حال حاضر استان بوشهر دارای ۷۶ کتابخانه عمومی (شامل ۴۶ کتابخانه شهری، ۲۰ کتابخانه روستایی و ۱۰ کتابخانه مشارکتی) است.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر به کمبود منابع بزرگترین کتابخانه عمومی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: منابع موجود در کتابخانه خلیج فارس با توجه به ظرفیت آن کم است که باید تقویت شود.
نعمتی تاکید کرد: ضروری است که امکانات موجود در کتابخانههای عمومی بهویژه در بزرگترین کتابخانه عمومی استان از سوی رسانهها معرفی شود و مردم بیشترین بهره را از این داشتهها ببرند.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر با اشاره به آمار فعلی منابع کتابخانههای استان، یادآورشد: با افزایش ۵۰ هزار نسخه کتاب در سال گذشته به منابع کتابخانهای استان، مجموع کتابهای موجود در این کتابخانهها به ۹۲۰ هزار و ۲۸۶ جلد رسید که در اختیار بیش از ۳۷ هزار عضو قرار میگیرد.
نظر شما