شیرازی با اشاره به اینکه در دوران همهگیری بیماری کووید 19 باید به کتابفروشیها توجه بیشتری شود، خواستار افزایش بودجه کتابفروشیها شد.
وی با تاکید بر اینکه کتابفروشان مجبور به اجرای طرح با بودجه خودشان میشوند، ادامه داد: معمولا چند روز آخر بودجهای که وزارت فرهنگ و ارشاد اختصاص دادهاست، تمام و باقی روزها با هزینه کتابفروشی این طرح انجام میشود. باید سقف کتابفروشیها را بالا ببردند، زیرا در این شرایط کتابفروش میتواند تعداد معدودی از مشتریان را پوشش بدهد؛ سقف اعتبار کتابفروشی دو تا سه میلیون تومان است و این مبلغ در روزهای دوم و سوم طرح تمام میشود.
30 درصد از کتابهای قدیمی در سامانه طرح فصلی ثبت نشدهاند
شیرازی با اشاره به اینکه طرح تابستانه به دلیل همزمان بودن با فراغت تابستانی بهتر از زمستانه دیده میشود، ادامه داد: خوب است که اگر به دلیل کرونا بخواهیم در خانه بمانیم بودجهای برای آن در نظر گرفتهشود تا بتوانیم تا پایان طرح آن را اجرا کنیم و مجبور به صرف هزینه از طرف کتابفروش نباشیم.
وی وضعیت آگاهی نسبت به شروع طرح تابستانه را در حد خوب توضیف کرد و افزود: اطلاعرسانی به مردم در حد ایدهآل نیست. در رسانه ملی و شبکههای خبری چندین بار درباره این طرح اطلاعرسانی شدهاست.
مدیر شهرکتاب شهریار با اعلام اینکه اجرای طرحهای فصلی و 10 روزه خیلی خوب است، توضیح داد: از نظر تکنیکی خیلی از کتابها به صورت جامع آماربندی نشده است و اطلاعات آنها در سامانه طرحهای فصلی نیست. میتوان گفت که 30 درصد از کتابهای قدیمی در این سامانه ثبت نشدهاند. البته باید توجه داشت که مراحل ثبت کتابهای جدید، سریع و دقیق است.
شیرازی افزود: فکر میکنم بهدلیل زمانبر بودن حجم وارد کردن دادهها است که برخی از عناوین در سامانه ثبت نشدهاست. دراینباره با مسئولان موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در ارتباط هستیم و کتابهایی را که در سامانه نیست، به آنها اطلاع میدهیم.
نظر شما