چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۲
سومین دوره جایزه غزل حسین جلال‌پور فراخوان داد

فراخوان سومین دوره جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور – جایزه مستقل غزل - از سوی دیبرخانه این رویداد منتشر شد.

دبیر سومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور در این باره به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بوشهر گفت: این دوره نیز به‌مانند دو دوره قبل در بخش‌های غزل‌های ارسالی (حداقل 3 و حداکثر 5 اثر)، مجموعه ‌غزل چاپ‌شده (کتاب بایستی در یکی از سال‌های 1399 یا 1400 چاپ شده باشد) و پژوهش، مقاله و پایان‌نامه (مقالات و پژوهش‌ها صرفاً بایستی در خصوص غزل باشد) برگزار می‌شود.

حسن فرهادی افزود: غزل‌سرایان، پژوهشگران و ناشران می‌بایست نخست در سایت جایزه به نشانی www.hjpa.ir ثبت نام کرده، سپس مدارک و آثار خود را به دبیرخانه این رویداد ملی به نشانی: استان بوشهر، بندر گناوه، صندوق پستی: 75318352 ارسال کنند.

طبق فراخوان سومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور مقررات و شرایط ثبت نام در این جایزه به این شرح است: ۱) حداکثر سن برای حضور در بخش غزل‌های ارسالی 30 سال است. ۲) بخش‌های کتاب و پژوهش شرایط سنی ندارد. ۳) بیش از نیمی از شعرهای کتاب‌های ارسالی در بخش مجموعه اشعار بایستی در قالب غزل سروده شده باشد. ۴) همه داوطلبان در مرحله ثبت‌نام لازم است تصویر کارت ملی خود را در سایت، بارگذاری کنند. ۵) افراد متقاضی در بخش مجموعه‌غزل بایستی مجموعه اشعار خود را اعم از جلد، صفحه شناسنامه و اشعار کتاب را در وبسایت www.hjpa.ir بارگذاری کنند. فایل ارسالی با فرمت PDF باشد. افراد متقاضی در این بخش، می‌بایست ۵ نسخه از کتاب خود را نیز به دبیرخانه جایزه ارسال کنند.

به گفته فرهادی، آخرین مهلت ارسال اثر به این جایزه پنجشنبه 29 آبان‌ماه 1400 است. دسته‌بندی و ارسال آثار برای داوران نیز 29 و 30 آبان‌ماه صورت می‌گیرد. سپس آثار رسیده به دبیرخانه طی آذرماه سال جاری داوری می‌شوند. محمدرضا روزبه، کبری موسوی قهفرخی و بهمن بنی‌هاشمی، داوری بخش پژوهش این دوره از جایزه را عهده‌دار هستند. همچنین مجتبی صادقی، غلامرضا طریقی، شهرام میرزایی، صالح دروند و زینب چوقادی آثار رسیده به دو بخش غزل و غزل‌های ارسالی را مورد داوری قرار می‌دهند.

دبیر سومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور در پایان یادآور شد: برگزیدگان این دوره یکم دی‌ماه معرفی خواهند شد. همچنین آیین پایانی سومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۰ همزمان با سالروز تولد این شاعر فقید و غزلسرای جنوبی در زادگاه وی با تجلیل از برگزیدگان این دوره برگزار می‌شود.

یادآوری می‌شود، حسین جلال‌پور در سال ۱۳۵۵ در گناوه به دنیا آمد. وی از شاعران غزلسرای جریان موسوم به غزل دهه ۷۰ بود که مجموعه «کلاغ بعد از کلاغ» یکی از کتاب‌های نمونه این جریان به‌شمار می‌رود. جلال‌پور، مدرک دکتری ادبیات خود را از دانشگاه چمران اهواز گرفت و سال‌ها به‌عنوان رئیس گروه ادبیات دانشگاه آزاد بهبهان فعالیت داشت. تصحیح دیوان‌های اشعار محمدخان دشتی و خواجوی کرمانی از دیگر آثار اوست و علاوه بر آن نقدها و مقاله‌های علمی پژوهشی بسیاری از او برجای مانده‌ است. حسین جلال‌پور 10 فروردین 1398 در سانحه تصادف در محور خورموج - بوشهر درگذشت و پیکرش در قطعه هنرمندان گناوه به خاک سپرده شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها