وی اضافه کرد: اینکه میگویم رو به رشد باشد، منظور از لحاظ کیفیت موضوعی کتابها است که چند سال بود در نوبت چاپ بودند و چاپ نمیشدند و به تدریج نشر یافتند.
فیروزجایی تصریح کرد: از نظر کمیت هم به نظرم موضوعات متنوعتر بود و هم تعداد کتابهای بیشتر به چاپ رسید. هر چند هنوز با تیراژ واقعی چاپ یک کتاب فاصله بسیار است اما به نظر من حداقل در این پنج سالی که بنده در کار کتاب مشغول فعالیت هستم، هر چند با سرعت کم اما روند رو به بهبودی است و همین جای امیدواری دارد.
مدیر کتابفروشی «کتاب شهر» قم از اجرای طرحهای فصلی حمایت کرد و گفت: برای کتابفروشی طرحهای فصلی مسکن و محرک خوبی برای بازار کتابفروشان است ولی باید تدابیر قویتر و اساسیتر اندیشید تا این صنف با فراغت خاطر بیشتر به این شغل شریف ادامه دهند. این موضوع مسلتزم این است که طرحهای فصلی با برنامه و پشتیبانی قویتر جریان داشته باشد.
وی بیان کرد: مهمترین تدبیری که باید در حق این صنف عملی شود این است که حق بیمه کتابفروشان است که درخواست داریم همانند صنف ناشران باشد تا همه کتابفروشان حداقل از این بابت خاطرشان آسوده باشد.
این فعال حوزه کتاب یادآور شد: نکته دیگر آن است که رانت برخی از کتابفروشان بزرگ و خاص حذف و به همه کتابفروشیها چه کوچک و چه بزرگ اختصاص یابد.
ایوب فیروزجایی افزود: نظارت بیشتر بر کتابفروشیهای اینترنتی و مجازی که با تخفیف فراوان و بیمنطق عرصه را بر کتابفروشیهای فیزیکی تنگ میکنند از جمله مشکلاتی است که باید مسئولین به فکر ساماندهی آن باشند.
نظر شما