وی با بیان اینکه مولوی شخصیتی چندفرهنگی است، اضافه کرد: پرداختن به اندیشههای او میتواند به همگرایی همهجانبهای در میان ملل مختلف جهان و منطقه بیانجامد و در دنیایی که مدام تهدیدهای مختلف روح و اندیشههای معنوی و معرفتی را تهدید میکند، پرداختن به اندیشههای معرفتی امری واجبتر جلوه میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: برگزاری همایشها یکی از راههای مناسب برای تحقق این اهداف است و بازتاب همایشهای اینچنینی از طریق امکانات فضای مجازی دسترسی به محتوای سخنرانیها و مقالات را راحتتر میکند، کما اینکه فضای مجازی بهعنوان ابزار، خود به عطر خوش مباحث عرفانی و حکمی آغشته میشود.
وی افزود: با توجه به همه محدودیتهایی که در دوران کرونایی وجود داشت، استقبال پژوهشگران از این همایش بسیار خوب بود و نزدیک به ۱۰۰ مقاله تخصصی به همایش ارسال شده است که از این میان نزدیک به ۸ مقاله منتخب در روز همایش ارائه خواهد شد.
بابایی گفت: این همایش پیش از ظهر روز دوشنبه 19 مهرماه جاری در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت حضوری و برخط برگزار خواهد شد و اساتید برجستهای نظیر استاد غلامحسین ابراهیمی دینانی و منوچهر صدوقی سها بهعنوان سخنران، به ایراد سخن خواهند پرداخت.
نظر شما