احسان آقایی؛ رئیس موزه هنرهای معاصر تهران، ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: امیدوارم از کتاب امرالله فرهادی لذت ببرید.
یونس شکرخواه؛ استاد ارتباطات که یادداشتی نیز در این کتاب نوشته، در بخشی از این مراسم گفت: مطمئنم که این کتاب بهزودی ترجمه خواهد شد. فقط کافی است تا به دست اهلش برسد. به سهم خودم خوشحال هستم که در این کتاب نقش کوچکی داشتهام.
حجتالله ایوبی؛ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، کتاب «دیوارها سخن میگویند»، را یک اثر هنری خواند و افزود: قبل از اینکه از استاد فرهادی تجلیل کنم، باید از مرحوم بهمن بیگی تشکر کنیم که در روزگاری که آموزش وضعیت خوبی نداشت، به دنبال استعدادهایی نظیر استاد فرهادی میگشت و ما امروز از وجود این مرد نازنین بهرهمند هستیم.
وی اظهار کرد: چقدر حسرت بخوریم که چون آموزش در اولویت نخست ما نبود، چند فرهادی در این سرزمین گوهرخیز و پهناور از دست دادیم. اگر آنها هم شناسایی میشدند، امروز این گنجینه ما خیلی متفاوت بود و آسمان ما ستارههای بیشتری میداشت.
مجید عباسی؛ طراح گرافیک نیز در سخنانی کوتاه گفت: خیلی خوشحالم بگویم که سالها پیش با این پروژه آشنا شدم. پیشنهاد این کتاب را دادم و امرالله فرهادی با استقبال تمام کتاب را از انتخاب تصاویر تا جزئیترین کارها برعهده من گذاشت.
محمود شالویی؛ سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این مراسم بیان کرد: امرالله فرهادی کار بسیار ارزشمند و ماندگاری کرده که بخش مهمی از تاریخ معنوی این ملت است. به جناب فرهادی تبریک میگویم و برایشان آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم زمینه فعالیتهایی از این دست بیشتر فراهم شود.
امرالله فرهادی در بخش پایانی این آئین گفت: احساس میکنم تا به امروز درک درستی از خوشبختی داشتهام چون همیشه نصیب من انسانهای والایی بودند که از بنده کوچک به این صورت صحبت میکنند و واقعا از شما ممنون هستم. خوشبختیِ دیگر من به خانوادهام برمیگردد که بعد از فاجعه کرونا که تا نزدیک به مرگ رفتم، همچنان نگهدار من هستند.این کتاب منتشر نمیشد مگر به لطف مجید عباسی دقیق که گاهی اوقات میترسیدم با این همه دقت با تو کارکنم.
پایان بخش این برنامه، رونمایی از کتاب «دیوارها سخن میگویند» عکسهای امرالله فرهادی از دیوارنوشتههای انقلاب در تهران مربوط به سالهای 1357 و 1358 بود.
نظر شما