به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این کتاب اثر "مریلین بکر"، و ترجمه آن بر عهده "مریم خرقهپوش" بوده است.
بنیاد فارابی این کتاب را بنا بر آنچه در یادداشت ابتدای کتاب آورده، سرآغازی بر پرداختن به اخلاق در سینما و ضرورت آن در هنر دانسته و انتشار آن را راهی برای اعتلای سینمای ملی عنوان کرده است.
این کتاب در شش بخش فصلبندی شده است که از آنها میتوان به بخشهایی چون "بنویسیم و بیشتر بنویسیم" و "هر چیزی کاربردی دارد" و... اشاره کرد.
نویسنده این کتاب در بخشی از مقدمه خود آورده است: مراحلی که در این کتاب طراحی شده، فیلمنامهنویسها را در برداشتن گامهای مهمی به منظور بهبود شرایط انسانی یاری کند.
وی در بخشی از کتاب با نقد رویکرد تجاری هالیوود و استودیوهای بزرگ هالیوودی نسبت به مقوله اخلاق مینویسد: هر روز آدمهای خوب و مهربانی که میخواهند اخلاقی رفتار کنند به طرف میدان بختآزمایی پر زرق و برقی که سینما نام دارد، کشیده میشوند و در آن روح خود را درگیر بازیهای خشن و بیارزشی میبینند.
نویسنده کتاب در پایان این اثر نیز نوشته است: معتقدم روشهایی هست که با به کارگیری آنها میتوانیم معنویتر، متفکرانهتر، با بصیرتتر و اخلاقیتر بنویسیم.
این کتاب از سلسله کتابهای انتشارات بنیاد فارابی است و با قیمت ۳۵۰۰۰ ریال و در ۱۷۹ صفحه برای علاقمندان کتابهای سینمایی منتشر شده است.
چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۰
نظر شما